Kurv
Kurv

Daybeds

Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønne daybeds til hjemmet

Dyk ned i vores andre kategorier

Skab et moderne udtryk med en daybed

Daybeds trender som aldrig før i de danske hjem. Daybeds er moderne og nemme at indrette med. De pifter ethvert hjem op med deres elegante design, og samtidigt bidrager de til at skabe praktiske løsninger. Hos ILVA finder du daybeds i materialer såsom velour, stof, læder og bouclé. Velour er især populært, da materialet er blødt at røre ved og behageligt at ligge på.

Et praktisk møbel

Udover at være elegante, så er daybeds også praktiske. Daybeds kan fås med opbevaringsmuligheder, hvilket gør det nemt at gemme dyner, hovedpuder eller andre småting væk. Derudover kan du også finde daybeds med ryglæn, hvilket er ideelt, hvis du vil anvende den som et alternativ til en sofa. Du behøver ikke gå på kompromis med komforten. ILVAs daybeds har nemlig indlæg med pocketfjedre, som bidrager til god komfort og støtte. Dermed er du sikret en daybed i god kvalitet. Husk at du altid er velkommen til at rådføre dig i dit lokale ILVA bolighus, hvor udvalget af møbler er større.

Daybeds med smukke detaljer

Udover at skabe komfort, så er daybeds også et møbel, der emmer af æstetik. Daybeds giver hjemmets rum et smukt visuelt udtryk. En daybed med et smukt udtryk kan give rummet karakter og give et luksuriøst strejf til indretningen. Daybeds behøver altså ikke blot være kedelige og tunge møbler. Hos ILVA finder du daybeds med smukke detaljer og former. Hold dig gerne opdateret på ILVAs hjemmeside, da der løbende er tilbud på vores sortiment, herunder daybeds.

Multifunktionelle daybeds

Der er mange muligheder, når du skal indrette med en daybed. Du kan placere den, lige hvor du vil, og lige som du vil. Mulighederne er uendelige, og det gør en daybed til et multifunktionelt møbel. Den kan blandt andet bruges som sofa eller sovesofa. Herunder kan du læse hvordan du kan bruge din daybed i de forskellige rum:

• Entréen: Placer din daybed i entréen og anvend møblet som et alternativ til en bænk. Brug den, når du skal have sko på. Brug den også til at placere din taske på imens du trækker i overtøjet.

• Køkkenet: I køkkenet kan din daybed fungere, som en siddeplads til dig, din familie eller gæster, når I venter på, at aftensmaden bliver færdigt. På denne måde kan køkkenet fungere som et samlingspunkt i hjemmet.

• Soveværelset: Placer en daybed forenden af din seng og brug den til lidt opbevaring eller til når du skal lægge tøj frem til næste dag.

• Gæsteværelset: Hos ILVA finder du daybeds i god kvalitet, hvor du er sikret støtte og komfort. Du kan derfor også bruge en daybed som alternativ til en sovesofa. Dermed har du altid plads til en overnattende gæst.

• Kontoret: Placer din daybed på dit kontor. Således kan du tage 5 min. hvile, når hovedet har brug for en pause fra studierne eller hjemmearbejdet.

• Stuen: En daybed kan være anvendelig i både små og store stuer. I små stuer kan du bruge møblet som alternativ til en sofa, da en daybed fylder mindre end en almindelig sofa. I store stuer kan du bruge den, som en ekstra sofa og siddeplads.

Skab et hyggeligt samlingspunkt

Tilføj gerne en plaid og et par pyntepuder til din daybed, så den fremtræder indbydende og smukt. Således kan du nemt skabe et hyggeligt hjørne eller samlingspunkt i dit hjem. Gå på opdagelse og se ILVAs store udvalg af boligtilbehør. Husk at hold øje med tilbud, da der kan være store besparelser at hente.