SHOP AMOK - ALT er nedsat* - SPAR 25-50% |*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, FUND og Fast Pris.

Kurv
Kurv

Design din egen unikke sofa

I vores bolighuse kan du designe din drømmesofa med din egen unikke kombination af moduler. Med en modulsofa får du helt selv lov til at bestemme – skal den være stor, lille, med eller uden chaiselong, i læder eller stof? Valget er dit, og vi guider dig naturligvis til at finde den helt rette modulsofa til dig og din stue.

Din egen unikke kombination 

Sofaen er samlingspunktet i hjemmet, som indbyder til ultimativ afslapning og hyggelige stunder - og hvad end du er alene eller i godt selskab, skal din sofa danne rammerne for det hele. Men det er ikke altid nemt at finde den helt rette sofa, der passer til netop dit hjem og behov. Måske passer sofaer med de traditionelle standardmål ikke så godt ind i din stue, eller også kan du bare ikke finde det helt rigtige match. Så er det perfekt at kunne designe sin helt egen unikke sofa! Sammensæt blot din modulsofa i den størrelse og form, der passer til din stue og behov.

Plads til forandring og fornyelse

 Med en modulsofa bliver stuens indretning dynamisk, og der kan altid flyttes rundt, når der er brug for forandring og fornyelse. Du får et alsidigt møbel, hvor du kan være kreativ og tilpasse designet til din stil og stue. Resultatet bliver en helt særlig sofa, du får svært ved at finde magen til. Du kan vælge mellem chaiselong-, hjørne-, ryg- eller puf-moduler, og så kan du vælge armlæn til eller fra. Med alle disse kombinationsmuligheder kan du designe din helt egen, unikke sofa ud af materialer i høj kvalitet. 

Se vores udvalg af modulsofaer:

Fuldend din stue