Kurv
Kurv

Design din egen unikke sofa

Drømmer du om selv at designe din egen sofa, lige som du vil have den? Vælger du en modulsofa, får du lov til selv at bygge din sofa ved at sammensætte din helt egen unikke kombination af moduler. På den måde designer du din helt egen drømmesofa, hvad end den skal være stor, lille, med eller uden chaiselong, i læder eller stof. Valget er helt dit eget, og vi guider dig igennem mulighederne her.

Byg din personlige designersofa

Sofaen er stuens samlingspunkt, og derfor er det vigtigt, at du vælger netop den sofa, der passer bedst til dit hjem og behov. Og det kan nogle gange være svært at finde den perfekte sofa i de traditionelle standardmål. Du behøver dog ikke kaste dig ud i den helt store sofa DIY – du kan i stedet vælge at sammensætte din sofa af moduler og på den måde få én, der passer i både udseende, størrelse og komfort, hvad end du er på udkig efter en chaiselongsofa, hjørnesofa eller en lille sofa i stof eller læderbetræk.

Plads til forandring og fornyelse

Med en modulsofa bliver indretningen af din stue mere fleksibel, og du behøver ikke investere i en helt ny sofa, hvis du får brug for forandring eller fornyelse. Med en alsidig modulsofa kan du altid flytte rundt og tilpasse dit sofadesign til din stueindretning. Du tilføjer eller fjerner blot moduler efter behov og får på den måde en sofa, der altid passer til dit hjem. Du kan vælge både chaiselong-, hjørne-, ryg- eller pufmoduler, og kan f.eks. også vælge armlæn til eller fra. Derudover kan du også vælge betræktype, farve og ben. Med alle disse kombinationsmuligheder kan du designe din helt egen unikke sofa ud af kvalitetsmaterialer.

Find din nye modulsofa i vores bolighus

Vi har et udvalg af modulsofaer og moduler på ILVA.dk, så du kan finde din favorit og udforske mulighederne for at bygge din drømmesofa. I vores bolighuse kan du få det fulde overblik over alle modulsammensætninger og hvilke betræktyper, du kan vælge til din nye drømmesofa. Kun fantasien sætter grænser for din nye modulsofa.

Udforsk modulsofaer

Fuldend indretningen i stuen