Kurv
Kurv
Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14

Løbere til alle hjemmets rum

En tæppeløber, eller en såkaldt løber, egner sig godt til mange af hjemmets rum f.eks. entréen, køkkenet, soveværelset og til gangarealer.

Det ser indbydende ud at have en tæppeløber i entréen. Vælg gerne en ensfarvet løber til entréen, hvis din entré har tendens til at rode. En ensfarvet løber kan nemlig give et afdæmpet og roligt udtryk. Har du lukkede opbevaringsløsninger i entréen, kan du dog sagtens vælge en mønstret eller farverig tæppeløber.

Du kan også vælge at placere en tæppeløber i dit soveværelse. En tæppeløber er perfekt f.eks. forenden af sengen eller ved siden af sengen. Tæppeløberen kan bidrage til en hyggelig stemning i soveværelset og få værelset til at syne længere.

Tæppeløbere, eller såkaldte gulvløbere, er også perfekte i køkkenet. Placer tæppet langs dit køkkenbord eller køkkenø. På denne måde kan du nemt give dit køkken et personligt strejf. Derudover er en blød gulvløber dejlig at stå på, når du laver mad i køkkenet.

Køb tæppeløbere med omtanke for miljøet

Hos ILVA vil vi gerne tage ansvar for miljøet. Derfor er flere af vores tæppeløbere fremstillet med omtanke for miljøet. Herunder kan du finde et udvalg af tæppeløbere med bæredygtige tiltag.

  • Joye: Vores Joye tæppeløber er en del af en tæppe-serie, som er fremstillet i genbrugsbomuld.
  • Callis: Alle vores Callis løbere er lavet af genanvendt ruskind.
  • Rith: Denne smukke, vinrøde tæppeløber er fremstillet af genbrugsplast fra plastikflasker. Materialet er slidstærkt, og tæppet egner sig derfor også til udendørs brug.
  • Tidana, Thora og Tonya: Disse tre tæppeløbere er skabt af fibre fra jute-plantens blade. Jute er en hurtigvoksende plante og dermed et bæredygtigt materiale.

Du kan altså med god samvittighed for miljøet indrette med fine tæppeløbere. Genbrugsmaterialer er ofte slidstærke, og så giver de hjemmet stil og et rustikt look.