Kurv
Kurv
Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 20 af 20

En bænk har mange anvendelsesmuligheder

En bænk kan bruges til mange forskellige formål og kan placeres i alle hjemmets rum. Det er både et funktionelt og et dekorativt møbel. Bænke er især oplagte at placere de steder, hvor der er behov for en ekstra siddeplads f.eks. i entréen og i spisestuen. Dog kan en bænk også anvendes til et mere dekorativt formål. En bænk kan nemlig give din indretning et frisk pust, hvis du laver et dekorativt stilleben med boligtilbehør såsom en stor vase med tørrede blomster i.

Tip: Brug din bænk som sofabord. Du vil få et aflangt sofabord med mere plads. Derudover vil det skabe et unikt udtryk til din stueindretning. Du kan også bruge din bænk på badeværelset. Her kan du bruge bænken til at lægge dit tøj på. Du kan også skabe en wellness-stemning med din bænk ved at lægge par håndklæder på bænken. Du kan også anrette et dekorativt fad med duftpinde, fyrfadslys og lækre sæber.

Hos ILVA finder du et stort sortiment af bænke i forskellige stilarter og materialer. Vi har både indendørs og udendørs bænke, og flere af bænkene kan bruges både ude og inde. Vores bænke fås i mange forskellige materialer. Du kan få alt lige fra en sort bænk til en hvid bænk eller alt lige fra en velour bænk til en bænk i træ. En velour bænk skaber blikfang og elegance i dit hjem med tekstilets bløde overflade. En bænk i træ er et godt valg, hvis du ønsker at skabe et varmt og hyggeligt udtryk. Hvis du ønsker en bænk i træ, så kan du med fordel overveje en klassisk trallebænk. En trallebænk er lavet af solidt træ, hvilket gør trallebænken slidstærk. Uanset hvilken bænk du søger, så har vi en bænk, der passer til dig. Vores sortiment byder nemlig på en masse spændende bænke. Find den helt rette bænk til dit hjem ved at gå på opdagelse på hjemmesiden eller i vores bolighuse.

Indret spisestuen med en bænk

En spisebordsbænk kan være et godt alternativ til de traditionelle spisebordsstole. En kombination af en spisebordsbænk samt spisebordsstole kan skabe et anderledes og moderne udtryk i spisestuen. Med en spisebordsbænk mindsker du desuden spildplads, og bænken indbyder til samvær og hygge. Du kan også bruge din bænk som en køkkenbænk, hvor bænken kan benyttes af gæster eller familie, når I venter på at maden bliver færdig. På denne måde kan I skabe et samtalekøkken, hvor der er plads til gode snakke over madlavningen.

Du kan med fordel tilføje siddehynder, plaider og puder til din bænk for at skabe en komfortabel siddeplads. Det kan især være fordelagtigt med siddehynder til bænken, hvis bænkens overflade er hård. Ikke nok med at siddehynder øger bænkens komfort, så er de også enormt dekorative. En siddehynde i selskab med en blød plaid vil give den sidste finish til din indretning.

Hvis du ikke helt har styr på, hvilken en stil dit hjem skal have, så er der masser af hjælp at hente. Her på siden sørger vi jævnligt for at holde dig opdateret med, hvad der sker inden for de seneste boligtendenser. Du er velkommen til at udforske vores inspirationssider eller få vejledning af vores medarbejdere i et af vores bolighuse.

Indret entréen med en bænk

En entrébænk er et must i dit hjem. Den er praktisk, fordi du kan bruge entrébænken som siddeplads til, når du skal have dine sko af og på. Den er også praktisk at bruge som afsætningssted til din taske, indkøbsposer, mobil og andre ting, som du skal have med ud eller ind ad døren. Her kan det være en fordel at vælge en bænk med opbevaring f.eks. en bænk med skuffer. Du kan nemlig bruge en bænk med skuffer til opbevaring af småting såsom nøgler, handsker, indkøbsnet, solbriller, m.m. På denne måde har dine småting altid en fast plads, og du kan bedre undgå, at dine småting bliver væk.

Udover at have en praktisk funktion, så har en bænk til entréen også en dekorativ funktion. Den kan nemlig pynte i din entré og give dine gæster en varm velkomst i dit hjem. Entréen er det første rum, som dine gæster møder, og det vil føles indbydende for dem at have et sted at sætte sig ned. For at give dine gæster et godt førstehåndsindtryk af dit hjem, så er det også en fordel at have en bænk med opbevaringsrum. En bænk med opbevaringsrum kan nemlig gøre det nemmere for dig at holde din entré ryddelig og pæn, så den altid fremstår præsentabel overfor dine gæster.

Hvis du bor i en lejlighed eller blot har en mindre entré, så er en bænk fortsat en mulighed. Hos ILVA kan du nemlig sagtens finde en lille bænk, som egner sig til de små hjem. En lille bænk er desuden ideel, hvis du har en smal entré. Der skal nemlig også gerne være plads til andre entrémøbler i din entré f.eks. en stumtjener og et skoskab Du kan også overveje at supplere med et garderobeskab, hvis du har plads til et større møbel.

Tip: Du kan også bruge din bænk i soveværelset som en form for sengebænk. Det vil helt sikkert skabe en masse hygge og god stemning.