BÆNKE

Produkter:
18
Produkter:
18
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 18 af 18

Populære bænke

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Indret spisestuen med bænke

Hvis der er noget, der kan pryde en spisestue, så er det en bænk. I stedet for to traditionelle spisestuestole omkring middagsbordet, kan du vælge en bænk som siddeplads. Uafhængigt af, hvilken en stil du er til, så kan du med ILVAs brede og moderne sortiment skabe en gennemført stil i dit hjem. Dette betyder også, at når den rigtige bænk er fundet til dit hjem, så har du også muligheden for at færdiggøre indretningen med de sidste detaljer. Den gennemførte stil skabes i det øjeblik, hvor alle detaljerne er tænkt igennem. Det er her, hvor ILVAs boligtilbehørsafdeling bliver din nye bedste ven. Ikke nok med, at vores siddehynder øger bænkens komfort, så er de også enormt dekorative. Den ternede siddehynde i selskab med en blød plaid vil være den sidste finish til indretningen. Så det gælder bare om at tænke kreativt, når detaljerne skal på plads.

Hvis du ikke helt har styr på, hvilken en stil dit hjem skal have, så er der masser af hjælp at hente. Her på siden sørger vi jævnligt for at holde dig opdateret med, hvad der sker indenfor boligverden. Slå dig løs på vores inspirationssider eller i et af vores bolighuse. Her vil du med garanti ikke blive skuffet – uanset, om det gælder inspiration eller service.

Bænke giver dig ekstra siddepladser

Bænke er det oplagte valg til de steder, hvor der er behov for en ekstra siddeplads. Det kan eksempelvis være i entréen, når gummiskoene er en anelse svære at få bundet. Så kommer bænken dig til undsætning. Eller måske er det i soveværelset eller i spisestuen, hvor der er behov for en ekstra plads. Der er ingen grund til at holde sig tilbage – bænke kan rumme alt fra vasketøj til bagdele. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Så hvis du sørger for at have et ledigt hjørne til en bænk, så sørger ILVA for at have et spændende og moderne sortiment, hvor du kan slå dig løs.