Populære plaider

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Plaider

Viser 24 af 41
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 41

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

5 must haves til efteråret

Værtindegaven der holder

Lækre plaider til det kølige danske vejr

Måske er du ikke bekendt med ordet ”plaid”. Plaider er egentlig bare en type tæppe, som kan holde dig varm på behagelig vis. I Danmark har vi desværre flere kolde og våde dage, end vi har sol og sommer. Det er vi efterhånden blevet vant til, selvom der er intet, der slår sene aftner på terrassen. Vejret kan ILVA ikke gøre så meget ved. Til gengæld har vi alt det, der skal til, for at kunne forsøde en våd oktoberdag. Forestil dig et stearinlyslandskab i vindueskarmen, en rygende varm urtete og en blød uldplaid til at pakke dig selv ind i. Denne kombination af hygge, varme og god stil vil med garanti kunne redde en almindelig grå dag. Selvom ”plaid” måske ikke bliver det ord, som du vil bruge mest i hverdagen, vil dette varme tæppe hurtigt blive en uundværlig del af dine aftner på sofaen.

Forny sofaen med en plaid

Hvis du synes, at stuen trænger til fornyelse, og har du ikke råd til at investere i en ny sofa, så er plaider en langt billigere måde at skabe fornyelse. Opgradér din indretning og vælg en plaid i et kreativt mønster for at give lidt kant i dagligstuen. Dette vil skabe kontrast til sofaen, der typisk er i en mere dæmpet farve, fordi denne skal holde i mange år. Plaider, derimod, kan du nemt tillade dig at skifte ud i takt med sæsonens farver. Så der er ingen grund til at vælge den tidsløse og sikre løsning. Lad dig inspirere af tidens fokus på strukturer og mønstre. En kabelstrikket plaid, toppet med velourpuder i pastelfarver, er som skabt til serieaftner på sofaen.

Plaider hele året rundt

Plaider hører ikke kun til hyggelige aftner i dagligstuen. Ved sene og kolde sommeraftner på altanen vil plaider komme dig til undsætning. Hvorfor bøvle med jakker om sommeren, når du hurtigt kan varme dig med en lækker plaid? Gode plaider er vigtige, når terrassen skal gøres sommerklar. Store puder og farverige plaider vil være det sidste finish til det udendørs loungemøbelsæt. Omgivet af hortensiaer i krukker og sommerlige lanterner, sammen med naboerne og et godt glas rødvin, vil plaiden rigtig komme til sin ret. En time kan hurtigt blive til flere. Inden du får set dig om, har du siddet udenfor i godt selskab til den lyse morgen. Når først du har iført dig en plaid, vil du ikke nænne at skille dig af med den. Vi har mange flere plaider, end du kan forestille dig, så det er kun fantasien, der sætter grænser.