Kurv
Kurv
Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 20 af 20

Sæt dig til rette i sofaen med en lækker plaid

Det danske efterårs- og vintervejr indbyder i høj grad til hygge indendøre. Og der er næppe noget mere hyggeligt end at sætte sig godt til rette i sin sofa med en blød plaid om benene og underholdning indenfor rækekvidde. Så er det sådan set lige meget, om du er til en god film, den nyeste roman fra din yndlingsforfatter eller en rar samtale med én du holder af. 

En plaid er ganske uundværlig for typen der altid fryser lidt, når dagene bliver kortere og solen gemmer sig bag skyerne, mens regn, blæst eller sågar sne præger vejrudsigterne. Og heldigvis er det let at gøre noget ved det. Hos ILVA finder du et stort udvalg af lækre plaider i forskellige materialer og farver. Så hvad enten du foretrækker det enkle look, eller du elsker farver og lidt spræl i indretningen, så kan du hos ILVA finde en blød plaid, som passer til dit hjem.

Forny sofaen med et sofatæppe

Selvom det gennem de seneste år er blevet mere og mere moderne med sofaer i opsigtsvækkende farver, så er det en kendsgerning, at de fleste af os stadig ender med at købe en grå sofa. Og når man tænker på, at en sofa ofte er en stor investering, der skal holde i mange år, er det da også rigtig fornuftigt at vælge en farve, man ikke bliver træt af et halv år senere. omvendt kan en grå sofa hurtigt blive en lille smule kedelig og tam. Men det er der heldigvis råd for - og det er en langt billigere løsning end at skifte sofaen ud. Med en ny plaid og nye sofapuder i en af sæsonens farver eller med et iøjnefaldende mønster, kan du skabe den afveksling i indretningen, du drømmer om. 

Skal din nye plaid være i uld eller bomuld?

Det er ikke sikkert, at du allerede har taget beslutningen. Og måske er det heller ikke afgørende for dig, hvilket materiale dit nye hyggetæppe er fremstillet i. Men hvis du vælger en uldplaid, vil du opleve, at uld har en rigtig god holdbarhed. Og uldtæppet vil føles lunt og rart, selvom det ikke er tykt eller stort.

Til gengæld er der nogle mennesker, der slet ikke kan holde uld ud og føler, at ulden kradser. Så er det hurtigt så som så med det hyggelige. Her kan det i stedet være en god idé at vælge en plaid i bomuld, eller i et kunststof i stedet. Fordelen ved disse materialer er desuden, at de som oftest er lettere at rengøre end uld, der ikke altid tåler en tur i vaskemaskinen.

Husk en plaid eller et fleecetæppe til terrassen

Plaider hører ikke kun til hyggelige aftner i dagligstuen. Hvis du elsker at sidde udendørs om sommeren, kan det indimellem være en lidt kølig fornøjelse på sommeraften, når solen er gået ned. Men også her er en plaid en skøn løsning, hvis du gerne vil undgå at finde en tyk trøje eller jakken frem. Med et lunt tæppe over skuldrene kan du sagtens blive siddende også efter duggen er faldet. Så tænk også gerne på plaider og puder, når du indretter dit loungesæt. På den måde er du altid klar til en skøn sommeraften i godt selskab på terrassen.

Til udendørs brug er særligt fleecetæpper velegnede, da de har en rigtig god isoleringsevne og desuden er lette et holde rene. Hos ILVA finder du fleeceplaider i mange forskellige farver, så vi tør godt love, at du kan finde et tæppe, der falder i din smag.