Kurv
Kurv

Belysning

Er det på tide at se din bolig i et nyt lys – bogstaveligtalt? Hos ILVA har vi et stort udvalg af belysning til hele hjemmet, og vi har gjort det nemt for dig at finde lige præcis den løsning, du er på udkig efter.

Gå på opdagelse i vores udvalg af både indendørs- og udendørsbelysning; i både LED- og dekorative pærer samt lampeskærme – vi håber, at du finder noget, der falder i din smag.

Er du for eksempel ude efter lys til et bestemt rum? Eller er det en helt særlig type belysning, du mangler? Vi har inddelt vores sortiment i kategorier, så du både kan shoppe efter rum eller efter funktion. Lettere bliver det næsten ikke.

Vælg belysning efter type

Hvis du ved lige præcis, hvad du leder efter, kan du naturligvis finde vores udvalg af lyskilder under de sædvanlige kategorier: Loft-, bord-, gulv- og væglamper – eller udendørslamper, hvis det er haven, der skal lyses op. Her kan du blandt andet finde solcellelamper og lanterner.

Hvis du leder belysning med en særlig funktion, er det også noget, du kan finde blandt vores udvalg af indendørsbelysning. Her har vi nemlig også læselamper til at lyse læsekrogen op, eller sengelamper til mørke morgener – eller til dig, der tager bogen med ind i sengen om aftenen. Uanset hvilken type, du er på udkig efter, har vi et stort udvalg i mange forskellige materialer og stilarter, så du har gode chancer for at finde noget, der passer ind i din indretning.

Find belysning efter rum

Hvis du er på udkig efter lys til hjemmet, men i tvivl om, hvilken løsning du ønsker i dit hjem, kan det være lettere at gribe jagten an ud fra det rum, du skal have lyst op.

Derfor har vi blandt andet delt vores belysning ind i kategorier efter hjemmets rum: Køkken, stue, entre, kontor og soveværelse.

Så mangler du for eksempel lys på børneværelset? Så kan du lade dig inspirere af hele udvalget i kategorien ”soveværelse”. Eller er det stuen, der skal lyses op? Så gå på opdagelse i vores udvalg stuebelysning, der rummer mange forskellige designs – alle sammen med det til fælles, at de passer godt ind i netop det af hjemmets rum.

3 tips til bedre belysning

Det er kun dig, der ved, hvad der er den optimale løsning hjemme hos dig. Vi har dog en række tips, du kan overveje, når du er på udkig efter belysning til dit hjem, så du er helt sikker på at komme til at se dit hjem i det bedste lys:

1. Kombinér forskellige lyskilder

Uanset hvilket rum, du leder efter lys til kan én lyskilde sjældent dække alle behov i rummet. For eksempel er det i kontoret en god ide at have en model, der giver generel belysning, dvs. én der spreder et godt og naturligt lys til hele rummet. Og så supplerer de fleste af os også med en bordlampe, der giver direkte lys til arbejdet. I stuen kan det også være hyggeligt med en dekorativ lyskilde med et varmt og indirekte lys.

2. Vælg den rette pære

Uanset om du er på udkig efter belysning til et bestemt rum eller en bestemt funktion, så er det værd at overveje hvilken pære, der skal i lampen, så du får lige præcis det lys, du er ude efter. Blandt vores udvalg af pærer af kan du for eksempel finde smarte løsninger med justerbart lys. Det er også blevet moderne med dekorative pærer, der skaber en afdæmpet hyggebelysning. Begge dele findes i LED, så det både er bæredygtigt og økonomisk.

3. Moderne, klassisk eller rustik belysning?

Og nu vi taler om dekorativ belysning, så er det æstetiske udtryk netop vigtigt for de fleste af os, fordi vi ønsker at udtrykke en bestemt stil, når vi foretager indretningsvalg. Derfor er det en god idé at tænke belysningen ind i indretningen, så den både lyser din personlige stil op og i sig selv understreger den. Hos ILVA har vi heldigvis et stort udvalg af lamper i forskellige designs, som du kan vælge imellem for at skabe din unikke stil.

De bedste priser på både indendørs og udendørs belysning

Hos ILVA kan du frit vælge med hjertet, for vores udvalg af belysning til både indendørs og udendørs brug er stort og varieret, og vores priser er for alle. Vi vil nemlig gerne gå den ekstra mil for vores kunder, og det starter med at vi kan tilbyde kvalitetsvarer til den bedste pris. Derfor har vi blandt andet prissikkerhed, så du er sikker på at du har fået den bedste vare til den bedst mulige pris.

Og hvis priserne skal være ekstra gode, anbefaler vi også, at du tager et kig på vores udvalg af tilbud, hvor du naturligvis også kan finde masser af tilbud på belysning. Der kommer hele tiden nye varer til, så hold endelig øje – måske dukker din drømmelampe op til en særlig skarp pris.