Kurv
Kurv

Springmadrasser

Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønne springmadrasser til hjemmet

Få glæde af en springmadras

Madrassen er den vigtigste del af din seng. Hos ILVA finder du en masse forskellige slags madrasser i forskellige størrelser og prisklasser. Du kan blandt andet finde en springmadras – også kaldet fjedremadras, som er en madras, der yder god komfort.

Du kan få glæde af en springmadras, fordi den er god til at tilpasse sig din kropsbygning og dermed aflaste din krops trykpunkter. Det er pocket-fjedre, som sørger for at forme sig efter din vægt og krop. Dette gør, at din nakke, ryg, hofter og lænd bliver aflastet.

Vælg den bedste springmadras

Med vores springmadrasser vil du opleve den bedste liggekomfort. For at finde den bedste springmadras er det vigtigt at overveje, hvilken fasthed madrassen skal have. Der er stor forskel på springmadrasser, da nogle er bløde og andre er meget faste. Vores personlige præferencer kan differentiere meget. Der kan være flere aspekter, som har indflydelse på vores præferencer. Kropsvægt kan blandt andet have indflydelse. Personer med lav vægt kan ofte godt lide at ligge på en blød madras, hvorimod personer med en høj vægt kun ligger godt på en fast springmadras. En fast springmadras giver mere støtte, og jo mere du vejer – jo større pres lægges på madrassen.

En god tommelfingerregel er, at hvis du vejer under 75 kg. vil en medium fast madras passe til dig. Hvis du vejer mellem 75 og 90 kg. vil en fast madras være ideel, hvorimod personer som har en vægt over 90 kg. ofte har mest glæde af en ekstra fast madras.

Find et stort udvalg af springmadrasser hos ILVA

Hos ILVA finder du springmadrasser i mange forskellige mål og med mange forskellige typer af fasthed. Har du allerede en seng, så skal din springmadras selvfølgelig have samme måle, som målene på din seng. Du kan få et overblik over de forskellige størrelser af springmadrasser herunder.

Springmadras 70x200, 80x200 og 90x200: Disse mål er perfekte til dig, som sover alene og søger en enkeltmandsseng.
Springmadras 120x200 og 140x200: Disse to mål går under betegnelsen for at være trekvartsmadrasser eller trekvartssenge. Disse mål er ideelle til både enkle personer, men man kan også godt sove to personer sammen, hvis man ikke har behov for særligt meget plads.
Springmadras 160x200 og 180x200: Sover i to i sengen, bør I vælge en springmadras med én af disse mål. Her vil der være god plads i sengen.

Psst.. Hold øje med vores springmadras tilbud lige her.

Skab et sundt sovemiljø

Med en springmadras er du godt på vej imod et sundere sovemiljø. Springmadrassen er nemlig opbygget således, at den giver god luftcirkulation. Dens opbygning gør, at springmadrassen bedre kan holde de dårlige bakterier væk. Derudover kan du med fordel også tilføje en topmadras for at sørge for yderligere god luftcirkulation og et sundere sovemiljø. Husk også at skifte dit sengetøj med jævne mellemrum og luft ud i soveværelset hver dag for at få et frisk indeklima. Et frisk indeklima giver et sundt sovemiljø, hvor du bedre kan falde i søvn.