Kurv
Kurv

Boksmadrasser 180x210 cm

Produkter: 24
Produkter:24
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 180 x 210 cm
Pris
Tilpas udvalg
i
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Størrelse
Viser 21 af 24

Få en god nattesøvn med en boxmadras 180x210 cm

Med en boxmadras 180x210 cm, er du godt på vej henimod en god nattesøvn. En boxmadras 180x210 er både bred og lang, hvilket giver de mest optimale forhold for at sove godt. En boxmadras 180x210 er ti centimeter længere end standardmålene, hvilket er ideelt, hvis du er en høj person, eller hvis du ønsker ekstra god plads i sengen. En boxmadras 180x210 fra ILVA er bygget op på tre fundamenter: en sengeramme, en boxmadras og en topmadras. Disse tre fundamenter sikrer, at alle vores madrasser 180x210 er i høj kvalitet.

Skab hygge i soveværelset

Når du har fået placeret din nye boxmadras 180x210 i dit soveværelse, så er det vigtigt at indrette videre på dit soveværelse. Soveværelset er et af de absolut vigtigste rum i dit hjem, da det er her vi hviler os efter en lang dag. Derfor anbefaler vi, at du skaber hygge i dit soveværelse.

Du kan skabe hygge i soveværelset ved at indrette med boligtilbehør såsom plaider, lamper, pyntepuder, lysestager og sengetekstiler. Derudover kan du skabe et hyggeligt udtryk ved at indrette med en sengegavl, som matcher til din madras 180x210 cm. En sengegavl er både smuk at se på, forhindrer slitage på væggen, og så kan den fungere som et komfortabelt ryglæn.

Ryd op og få ro i dit soveværelse

Udover hygge, så er det også vigtigt med ro i soveværelset. En følelse af ro er vigtigt, fordi det får os til at slappe helt af, hvilket gør det nemmere at få ladet batterierne op. Du kan skabe en stressfri zone omkring din nye boxmadras 180x210 ved at rydde op og skabe orden i dit soveværelse.

Du kan skabe ro og orden ved at indrette med gode opbevaringsmuligheder. Eksempler på gode opbevaringsmuligheder kan f.eks. være sengeborde, kommoder og kurve. Disse opbevaringsmuligheder gør det nemt at gemme rod og småting væk.