Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Gør dit badeværelse bekvemt og sikkert med en bademåtte

En bademåtte er uundværlig på badeværelset. Den er blød og varm at stå på, når du står foran spejlet og håndvasken. En bademåtte er også dejlig at træde ud på efter, at du har været i bad. Den giver et tørt underlag til dine våde fødder. Derudover er bademåtter et skridsikkert underlag. Dette er ideelt, hvis der skulle ske at blive vådt på badeværelsesgulvet. Bademåtten reducerer nemlig risikoen for at glide. Badeværelsesmåtter er desuden ofte tynde og tørrer hurtigt. De tåler meget fugt, men vi anbefaler dog at vaske bademåtten med jævne mellemrum for at holde den pæn og ren.

Udover at bademåtter er skridsikre, så er badeværelsesmåtter også dekorative. Badeværelsesmåtternes bløde tekstil eller lækre træ giver et varmt og hjemligt udtryk på badeværelset. En bademåtte i træ kan især skabe en afslappende og behagelig fornemmelse, da træ får os til at tænke på naturen.

Tip: Køb to måtter til badeværelset og placer den ene foran badet og den anden foran håndvasken. Der kan nemlig blive fugtigt eller vådt på disse områder. Du kan med fordel købe et bademåttesæt, hvis du ønsker to måtter.

Forny dit badeværelse med en måtte til gulvet

Både firkantede og runde bademåtter kan gøre badeværelset stilfuldt. En rund bademåtte giver et anderledes udtryk, hvorimod en firkantet bademåtte er det mere sikre og klassiske valg. Du kan nemt skabe lidt fornyelse på badeværelset ved at skifte bademåtten ud. Det kan gøres forholdsvist billigt og stadig gøre en stor forskel. Hos ILVA har vi både små og store bademåtter, så du kan helt sikkert godt finde en bademåtte, som har den rigtige størrelse til netop dit badeværelse. Derudover har vi også badeværelsesmåtter i forskellige farver og materialer.

Du kan med fordel tilføje andet badtilbehør for at skabe et fuldendt udtryk på dit badeværelse. Her kan det være ideelt at vælge badtilbehør i samme farver eller nuancer som bademåtten. Det vil skabe en særlig ro og helhed i rummet. Du kan fuldføre indretningsstilen med f.eks. et badeforhæng, håndklæder og en fyrfadsstage i samme nuance som bademåtten.

Tip: Fold dine håndklæder pænt sammen og placer dem i en kurv eller på en hylde. Det vil give en følelse af luksus og velvære, da det giver associationer til hoteller og wellness.