Kurv
Kurv
Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 15 af 15

Stort udvalg af barstole i moderne og traditionelt design

Hos ILVA finder du ikke kun de praktiske og traditionelle barstole af træ, men også de moderne og stilrene med fod af krom og sæde i læder, kunstlæder eller plastik.

Blandt det store udvalg, kan du vælge den helt rette barstol, som gør dit hjem unikt og personligt. Uanset om barstolen skal bruges i køkkenet, rundt om spisebordet, i din hjemmebar eller til fester samt ved andre begivenheder, så sikrer du dig en stol som er god til mange formål.

Du kan også pifte hjemmekontoret op og erstatte den gamle kontorstol med en smart barstol. Flere af modellerne fås i forskellige farver, og flere modeller har også gaspatron, så du kan justere sædehøjden. Find den model der passer dig og dit hjem, vi har noget for enhver smag.


Med en barstol fra ILVA er du garanteret høj kvalitet og et flot design

I vores sortiment af barstole finder du stole, både med og uden ryglæn og alle af høj kvalitet, uanset materialet. Sammen med et barbord bliver de populære barstole hurtigt familiens samlingspunkt.

Hvis du leder efter den helt traditionelle barstol, eller måske en moderne af rustfrit stål, så kan du finde begge dele hos ILVA, til altid konkurrencedygtige priser. I vores kæmpe sortiment finder du blandt andet den stilrene Alfa stol og den klassiske Why Wood. Og husk, at ILVAs prisgaranti gælder på alle vores varer. Se også vores andre stole og bliv inspireret af de mange smukke designs.