Kurv
Kurv
Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Derfor skal du vælge et uldtæppe

Et uldtæppe er et rigtigt godt bud på et gulvtæppe. Der er nemlig en lang række fordele ved et uldtæppe. Herunder har vi listet nogle af de mange fordele ved et uldtæppe.

• Blødt materiale
• Giver en god varme
• Biologisk nedbrydeligt
• Allergivenligt materiale
• Vand- og pletbestandig
• Lang levetid og slidstyrke
• Lydabsorberende og giver en god akustik
• Fremstillet af naturlige fibre

Sådan indretter du med uldtæpper

Løse uldtæpper til gulvet egner sig til alle hjemmets rum, men det er især fordelagtigt at have liggende i entréen. Entréen er nemlig ofte et rum, som hurtigt bliver snavset. Her er et uldtæppe til gulvet praktisk, fordi det tåler meget snavs og slid. Snavs trænger nemlig ikke ind i tæppets materiale, men forbliver på uldtæppets overflade. Det gør tæppet nemt at vedligeholde og gøre rent. Skulle der ske at komme pletter på uldtæppet, så kan du fjerne dem med lidt lunket vand og en smule opvaskemiddel. Hvis du til og med også husker at støvsuge dit uldtæppe med jævne mellemrum, så kan du holde dit uldtæppe pænt i meget lang tid.

Uldtæpper er også perfekte til stuen eller spisestuen. I stuen kan uldtæpper bidrage til en varm og hyggelig atmosfære, da de har en naturlig varmeisolerende egenskab. Derfor er løse uldtæpper også helt perfekte til hjem, hvor gulvene ofte er kolde f.eks. hvis du har klinker eller ikke har gulvvarme.

Find dit nye uldtæppe hos ILVA

Hos ILVA har vi uldtæpper i høj kvalitet, og de fås i forskellige farver og strukturer. Du kan enten gå med et klassisk, ensfarvet uldtæppe eller vælge et uldtæppe i prangende farver eller mønstre. Uldtæpper fås desuden som et rundt uldtæppe eller et firkantet uldtæppe. Et rundt uldtæppe er et oplagt bud, hvis du i forvejen har f.eks. et rundt spisebord eller sofabord. De runde former på både møbler og gulvtæpper vil give hjemmet et harmonisk og roligt udtryk. Ønsker du et uldtæppe til din stue, så kan et uldtæppe 200 x 300 være en ideel størrelse. Vi har dog også mindre uldtæpper, hvis du har en lille stue eller ønsker, at dit uldtæppe skal ligge i et andet rum.

Uldtæpper kan virke dyre, men pengene er godt givet ud, da du kan få glæde af tæppet i rigtig mange år. Du kan med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvor der løbende er uldtæpper på tilbud. Du kan også af og til finde uldtæpper på tilbud i dit nærmeste ILVA bolighus.