Kurv
Kurv
Produkter: 201
Produkter:201
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 201

Find en grå sofa i god kvalitet

En grå sofa er et tidløst møbel, som passer ind i de fleste indretningsstile. En grå sofa behøver ikke at være kedelig. Hos ILVA har vi mange spændende varianter af grå sofaer, og du kan sagtens pifte din grå sofa op med farverigt boligtilbehør. Den grå farve passer sammen med alle andre farver, så du kan nemt indrette din stue med en grå sofa. Hos ILVA har vi et stort udvalg af grå sofaer i god kvalitet. Vi har grå sofaer i forskellige prisklasser, så du kan sagtens finde en grå sofa, som passer til netop dit budget.

Skab et socialt samlingspunkt i stuen

Stuen er et vigtigt rum i hjemmet. Det er her vi samler os, når vi skal hygge og slappe af i hinandens selskab. Det er også her, hvor vi tager en pause med en varm kop kaffe under en lun plaid. Det er derfor vigtigt, at du finder den helt rette sofa til din stue.

Hvis du søger en sofa, hvor der er plads til venner eller familie, så kan du overveje en grå sofa med chaiselong eller en grå u-sofa. Disse to typer af sofaer er ofte forholdsvis lange og brede. En chaiselongsofa i grå og en grå u-sofa er nogle gode sofaer at flyde i og er nogle gode valg til dig, som ønsker at have stuen som et socialt samlingspunkt. Sofaerne kan danne rammen om kvalitetstid med familien eller bruges til afslapning med en god bog.

En grå 2 personers sofa eller en grå 3 personers sofa kan dog også rumme flere familiemedlemmer eller gæster. Hvis du ønsker lidt ekstra siddepladser, så kan du tilføje en lænestol eller puf. Uanset om du søger en grå chaiselong sofa, en grå u-sofa eller en 2 og 3 personers sofa, så kan du sagtens finde din nye drømmesofa hos ILVA.

Psst.. Husk at mål stuen op inden du køber sin nye sofa, så du undgår at få en sofa, der ikke passer ind i stuen. De fleste af vores grå chaiselongsofaer er ikke vendbare, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på, om chaiselongen skal være placeret i højre eller venstre side.

Sådan kan du indrette stuen med en grå sofa

Hos ILVA kan du blandt andet finde grå velour sofaer og grå stofsofaer. En grå velour sofa har en spændende overflade og dens bløde materiale skaber en helt særlig stemning i stuen.

Herunder kan du læse tips til hvordan, at du kan indrette med din grå sofa.

  1. Mal væggen bagved din grå sofa i en anden farve for at skabe farvekontraster.
  2. Pift din grå ILVA sofa op med farverige og mønstrede pyntepuder.
  3. Du kan også holde nuancerne i lyse toner med f.eks. beige, hvide og grå puder og plaider.
  4. Pastelfarver går godt sammen med en grå sofa. De sarte farver giver et roligt og feminint udtryk.
  5. Skab en efterårsstemning i stuen med en grå veloursofa, brune puder, et sofabord i mørkt træ og en orange vase.
  6. En grå sofa passer godt til den minimalistiske indretningsstil. Du kan med fordel indrette din grå sofa med træ, skind, metal og lyse farver.
  7. Sammensæt en grå stofsofa med blå og beige toner, bløde tekstiler og materialer i flet for at skabe en varm og inspirerende nordisk indretningsstil.