Kurv
Kurv

Loungesæt

Havemøbelsæt
Loungesæt på tilbud
Loungestol
Loungebord
Loungesofaer
Populære havemøbel-serier
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Loading...
Loading...

Forskøn din terrasse med et loungesæt

Måske har du allerede indrettet din terrasse med klassiske havemøbler, som du gerne vil supplere med et moderne loungesæt. Eller måske står din terrasse helt tom og venter på, at du indretter den med smarte havemøbler. Et udendørs loungesæt kan være anvendelig i mange forskellige sammenhænge, og det er nok den primære grund til, at loungemøbler bliver mere og mere populære blandt danskerne. Du kan både bruge loungehavesættet som de primære møbler på din terrasse, og du kan også anvende dem som et supplement til dine øvrige havemøbler.

Lounge havesæt til ethvert behov

Her på siden finder du et stort udvalg af loungesæt, der er sammensat af forskellige loungehavemøbler. Som udgangspunkt består havemøbel loungesættet af et loungebord kombineret med matchende loungestole og eventuelt med en havesofa. Afhængigt af hvor meget plads, du har, kan du vælge et mindre loungesæt bestående af et lille bord og to stole, eller du kan gå efter et sæt med et større loungebord med matchende sofa eller flere stole. Har du en stor terrasse med masser af plads, kan du gå efter både sofa og stole. Så er der plads til at invitere mange gæster eller holde en skøn sommerfest ude i det fri.

Du kan også være heldig at finde din nye loungesæt på tilbud i ILVA. Vi sætter indimellem priserne på loungesæt ned, så du kan gøre en rigtig god handel. Så følg med her på siden - eller slå til allerede i dag, hvis dit nye loungesæt er på tilbud.  

Havemøbel loungesæt til en hyggekrog i haven

Trenden med loungesæt er kommet for at blive, og det forstår vi godt her hos ILVA. Loungemøbler skaber en helt særlig laid-back stemning, og de nærmest indbyder til, at du sætter dig ned med et glas køligt hvidvin i hånden og nyder solens varme stråler. Med et loungesæt til haven kan du sætte prikken over i’et på indretningen af din have eller din terrasse.

Giv dig selv lov til at nyde din have med lækre havemøbler, som gør det til en sand fornøjelse at opholde dig udendørs. Det vil du aldrig fortryde. Og dine gæster vil med garanti også sætte pris på at blive inviteret til grill og sommerhygge i din hyggekrog i haven. Når først de har plantet sig i en af dine loungestole, kan enhver sommeraften nemt blive lang.

Vælg det rigtige sæt til din have

Som du sikkert har opdaget, kan du finde loungemøbler i rigtig mange forskellige materialer. Og når du skal vælge imellem de forskellige sæt, er det en god idé, hvis du på forhånd har overvejet, hvor meget tid, du har lyst til at bruge på vedligeholdelsen af dine nye møbler. Havemøbler i træ vil altid kræve en vis grad af vedligeholdelse, hvis de skal holde i mange år. Sådan forholder det sig ikke med loungesæt i polyrattan, der praktisk talt kun kræver rengøring efter behov.

Det er heller ikke ligemeget, hvor stort et loungesæt, du vælger - især ikke, hvis din terrasse ikke hører til blandt de største. Hos ILVA finder du både store og små have loungesæt. Så hvis du har en lille terrasse eller have, er det oplagt at vælge et loungesæt i et let og enkelt design, der ikke fylder hele området. Omvendt kan en stor åben grund sagtens tåle et mere massivt loungesæt, der så at sige kan fylde lidt i landskabet.