Levering inden juleaften

Bestil dine julegaver inden d. 15. december 2020, så sørger vi for at levere pakkerne inden juleaften, og du kan glæde dine nærmeste med det, de ønsker sig. Vi bytter julegaver t.o.m d. 31. januar 2021.

Levering inden jul

Spisestue

Levering inden jul

Stue

Levering inden jul

Soveværelse

Levering inden jul

Boligtilbehør

Levering inden jul

Børne- og ungdomsværelset

Se alle varer

til levering inden jul

Gaven, du kan få leveret helt frem til juleaften

Hos ILVA kan vi altid hjælpe med en gave, der kan ligge under juletræet, når det bliver tændt d. 24. Du kan købe et gavekort og få det sendt direkte til din mail. Det eneste du skal sørge for er at få det printet.

Et gavekort er den oplagte gave til ham eller hende, der har alt og ikke mangler noget. Med gavekortet er det nemt selv at vælge noget, der passer til hjemmet.

Klik her og lav dit eget gavekort

Et gavekort kan bruges landet over i alle vores fysiske butikker og er gældende i 3 år. Med et gavekort kan gave-modtager finde lige præcis det, vedkommende mangler til stuen, soveværelset, spisestuen, haven eller til børne- og ungdomsværelset.

Find mere inspiration til julen

Julen i ILVA

Julen er en kærkommen mulighed for at invitere familie og venner på besøg, og det vi oftest forbinder med julen er levende lys, duftende gran og ikke mindst finalen – et smukt pyntet juletræ.

Julen er noget af det, vi ser allermest frem til hvert efterår. Når dagene bliver kortere og mørkere, længes vi efter december måned, hvor julen lyser op i decembers vintermørke. Endelig kan vi komme i gang med at julehygge.

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}