Kurv
Kurv
Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 15 af 15

Moderne sofasæt til det stilbevidste hjem

Leder du efter et nyt sofasæt hjem til din stue? Hos ILVA finder du et stort udvalg af sofaer og sofasæt i forskellige materialer og i et stort udvalg af farver. Et sofasæt består sædvanligvis af en 2 og en 3 personers sofa fra samme serie, der tilsammen giver plads til, at hele familien kan samles. Vælger du at gå efter et af vores sofasæt, behøver du dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt dine udvalgte møbler matcher, når det kommer til stil og farver. Du kan derimod være sikker på at bringe et sæt matchende møbler ind i dit hjem.

Takket være vores store udvalg af sofasæt kan du med garanti også finde et, der er som skabt til din stue eller dit sommerhus - hvori du tilmed sidder behageligt og kan nyde godt af en komfort i høj klasse.

3+2 sofa - så er der plads nok til hele familien

Køber du en 3+2 sofa, behøver du ikke være bange for, at der ikke er en plads til alle familiens medlemmer, når I indtager sofaen en fredag aften med slik og andre søde sager på bordet i den bedste sendetid. 3-personers sofaen giver masser af plads til at slænge sig, og den matchende 2-personers sofa giver endnu flere siddepladser.

En 3+2 sofa passer godt ind i enhver stue, og har du tilstrækkeligt med kvadratmeter at udfolde dig på, kan du vælge at placere den ene sofa med ryggen ud mod rummet - så fungerer den som en form for rumdeler. Det afskærmer sofahjørnet en smule fra den resterende del af stuen og får det til at fungere som en mindre hyggekrog.

Hvilket sofasæt drømmer du om til din stue?

Vil du gerne have en sort lædersofa til dit sommerhus? Eller et lækkert blødt sofasæt med uldbetræk i en glad farve? Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer af moderne og stilfulde sofasæt. Kombinér din sofagruppe med et praktisk sofabord, der fuldender dit sofahjørne, og som er uundværligt, når du mangler et sted at stille din kaffekop eller et nærliggende sted at smække fødderne op, når du nyder en aleneaften foran fjernsynet.

Hos ILVA kører vi af og til med udsalg på en stor del af vores lækre og populære møbler, og du kan også meget vel være heldig at finde et sofasæt på tilbud, som du vil gøre alt for at kunne tage med hjem i din stue. Hold godt øje med vores side for at være en af de første til at spotte vores gode tilbud, når vi kører med udsalg. Så kan du være heldig at få meget mere for dine penge - og hvem vil ikke gerne have fingrene i flest mulige lækre ting til boligen?