Kurv
Kurv

Mix og match med Nordstrom: den ultimative modulsofa

Drømmer du om at sammensætte din sofa lige efter dit hoved? Med Nordstrom kan du plukke, sammensætte, blande - lige som du vil. Gå på opdagelse blandt de mange fine færdiglavede opstillinger og kombinationer, eller sammensæt din egen ved at lægge ét element i kurven ad gangen. Når det gælder farver, kan du lade dig inspirere af nogle af de foreslåede nuancer på hvert produkt, eller du kan bladre igennem vores stof - og læderkollektion, hvor du kan vælge imellem mere end 60 forskellige OEKO-TEX-certificerede tekstiler. Valget er dit, og der er uendelige muligheder, når det gælder din kommende drømmesofa. 

En ægte flyder

Nordstrom er en vaskeægte flyder. Selv om den med sit kantede og bombastiske udtryk fylder meget i billedet, skaber den ro og elegance i den skandinaviske indretning. De rene linjer og eksklusive syninger træder flot frem og lader din sofa blive et flot designelement i dit hjem. Uden at tænke over det placerer de fleste mennesker deres sofa op ad en væg. Det kan være af praktiske årsager, fordi pladsen er begrænset, men det kan også være fordi, at bagsiden af sofaen ikke er lige så attraktiv at se på. Sådan er det ikke med Nordstrom. Modulerne er nemlig polstrede på alle sider, hvillet betyder, at du kan stille din modulsofa frit i rummet. På den måde kan du få mere vægplads, men du lader også sofaen blive et fokuspunkt og noget, man virkelig lægger mærke til. 

Skab dit helt eget look

Skal den være med pufafslutning eller chaiselong? Skal der være plads til 2 eller 8 personer? Og hvad med farven og materialet? Med Nordstrom står du over for en verden af muligheder. Du kan nemlig designe den, som du ønsker den, så du inden længe kan slænge dig i en sofa lige efter dit hoved. Som nævnt kan du vælge at gå videre med nogle af de færdige kombinationer og farver, vi har udvalgt, men du kan også selv sammensætte din drømmesofa ved at lægge ét modul i kurven ad gangen. Her kan du lege med chaiselongmoduler, endemoduler, puffer, moduler med pufafslutning, midtermoduler og hjørnemoduler, som fås som både højre/-venstrevendt og i forskellige længder. 

Hvorfor vælge en modulsofa?

En modulsofa er et fremragende valg af flere grunde. For det første giver den fleksibilitet, da den består af flere dele, som du kan arrangere på et utal af måder, så du kan tilpasse den til både dine behov og rummets størrelse. Du kan også vælge hver enkelt del med de materialer og farver, der passer perfekt til din stil og indretning.

Desuden er en modulsofa let at udvide eller omarrangere, hvilket gør den ideel, hvis familien vokser, eller hvis du flytter og skal finde dig til rette i et nyt rum. Skulle et modul blive beskadiget, kan du blot skifte det ud uden at skulle smide hele sofaen ud, hvilket gør den både holdbar og økonomisk.

Det bedste af det hele er, at du har uendelige muligheder. Du kan omdanne den til en chaiselong, en hjørnesofa eller en traditionel sofa, afhængig af hvad du har brug for lige nu. Den alsidighed gør det nemt at skabe hyggelige hjørner, hvor du kan slappe af eller samles med venner og familie. 

Vælg din favoritfarve - og materiale

Når du har besluttet dig for, hvilke moduler din Nordstrom sofa skal bestå af, er det på tide at gå på opdagelse i vores stof - og læderkollektion. Her kan du vælge imellem mere end 60 forskellige OEKO-TEX-certificerede tekstiler og læder. Farvepaletten spænder bredt og rummer alt lige fra klassiske, neutrale nuancer til friske og mere modige farver. Med det store udvalg kan du vælge en nuance, der stemmer overens med de møbler, du har derhjemme i forvejen, eller du kan være en smule dristig og afprøve en anden farve, du længe har gået og drømt om. Kombinér den valgte farve med én af vores kvalitetssikre materialer, og er du i tvivl, om det skal være fløjl, crush bouclé, eller noget helt tredje, kan du læse meget mere om de forskellige stoffer og læder her. Men uanset hvilket materiale du forelsker dig i, finder du helt sikkert den kombination af Nordstrom, der passer perfekt til din stil og giver dit hjem personlighed. 

Design din egen sofa

- Nordstrom kombinerer både design og komfort. Polstringen består af koldskum med fibervat, der giver en stabil og behagelig siddekomfort

- Få mere vægplads, og placér modulsofaen midt i rummet. Nordstrom er polstret på alle sider, så det stilfulde design kan nydes fra alle vinkler, og du har mulighed for at skabe zoner og rum i din stue.

- Med Nordstrom modulsofa får du en verden af muligheder. Sammensæt de enkelte moduler, som du vil, og opbyg din sofa lige som du vil have den. Du kan enten lade dig inspirere af de færdige opstillinger eller lægge ét modul i kurven ad gangen, indtil du har fundet den optimale sofaløsning for dig.

- Har du en favoritfarve - eller materiale? Intet problem. Lad dig inspirere af vores stof - og læderkollektion, som rummer mere end 60 forskellige OEKO-TEX-certificerede farver. Med hele farvepaletten foran dig fordelt på en masse fine materialer kan du skabe din drømmesofa

- Vores behov og præferencer ændrer sig hele livet. Med en modulsofa har du friheden til at tilpasse den efterhånden, som dit liv ændrer sig. Er familien vokset, kommer der ofte gæster, eller har du bare brug for at slænge dig? Byg nemt og hurtigt til med et modul eller to.

Se færdige opstillinger