Kurv
Kurv

Christine Egholm: Design din egen sofa

Vidste du at du kan designe din egen sofa hos ILVA? 

Influencer Christine Egholm har designet sin egen sofa, og valgt lige præcis den opstilling i det tekstil og den farve, hun ønsker.

Til dagligt lader Christine os følge med i hverdagen på Instagram og inviterer os indenfor i sit velindrettede hjem.
Nu kan du her se, hvilken modulsofa Christine har valgt, og hvordan hun har indrettet en personlig og stemningsfuld stue med sofaen i centrum.

CHRISTINES personlige valg

Christine siger om valget af sin drømmesofa:


"Jeg faldt for Nordstrom-sofaen og dens skarpe, stringente linjer med det samme - den har et formsprog som passer rigtigt godt ind i min stue og lidt minimalistiske stil.

Derudover ønskede vi os en større sofa med plads til hele familien, så det var fedt, at jeg selv kunne sammensætte lige de to moduler, der passede ind hos os, og få den størrelse sofa, der passer til vores familie.
Og så kan vi også nemt tilføje moduler, hvis vi engang får brug for mere plads i sofaen.

Med muligheden for helt selv at vælge stof fra stofkollektionen, fik sofaen præcis det udtryk jeg drømte om - jeg trives bedst med lyse farver i indretningen, så lys skulle sofaen også være. Derudover passede bouclé-stoffet enormt godt til resten af indretningen i både udtryk og farve."

Fang stilen hos Christine

Få fleksibilitet med en modulsofa


Christine har valgt Nordstrom sofaen, sammensat af to lange endemoduler, for at få en god, rummelig sofa, der dog heller ikke optager for meget plads i stuen.

Dit valg af sofa kommer selvfølgelig an på indretningen af dit hjem, og hvor du ønsker, sofaen skal stå.
Du kan frit vælge blandt endemodulerhjørnemoduler, midtermoduler, eller chaiselongmoduler til din modulsofa, alt efter hvilken type sofa, du har brug for. Du kan tilmed tilføje komfortable 
rygpuder, hvis du ønsker at sidde ekstra blødt.

En modulsofa giver mere fleksibilitet til din stue, da du frit kan rykke rundt på modulerne.
Det er også muligt at tilføje flere moduler, hvis du flytter eller får brug for en større sofa, eller blot fornyelse i indretningen.

Nordstrom findes også i flere færdige opstillinger - måske der er en, der passer perfekt til dig?

Vælg selv stil, farve og stof

Med ILVAs stof- og læderkollektion

Du kan vælge mellem 40 forskellige sofaer og hertil det betræk og den farve som passer bedst til dig og din indretning.

Christine har valgt sofaen Nordstrom, med det groftvævede og slidstærke tekstil Rate, som er velegnet i et hjem, hvor sofaen er hjemmets samlingspunkt og bruges flittigt at både voksne og børn. Tekstilet fås i otte farver  Hun har valgt farven Natural, som komplimenterer hendes indretning i et afdæmpet og neutral farvepalette. 

Se det store udvalg tekstiler og farver i stof- og læderkollektionen i kataloget her.

Se Nordstrom opstillinger

Se Nordstrom moduler

Mere inspiration til stuen