Kurv
Kurv

4 smukke stuer - få looket

Trænger din stue til en opdatering, eller trænger du bare til nye omgivelser til afslapning og hygge? Vi giver dig looket til fire smukke stuer, der uden tvivl vil skabe nogle skønne rammer.

Den neutrale

Det er altid smukt med en neutral indretning. Vælg møbler og boligtilbehør i afdæmpede jordfarver, som beige, sand, hvid, grå og sort. Du kan også med fordel tilføje detaljer i træ og planter for at understrege det naturlige look. Brug f.eks. kunstige planter, som du ikke skal huske at vande.

Få looket

Den farverige

Med farver kan du pifte enhver indretning op og lynhurtigt skabe et helt nyt look i stuen. Du kan enten vælge at gå all-in med en farverig sofa, som skaber blikfang, eller du kan tilføje tilbehør som vaser, krukker, puder, plaider eller et tæppe i en smuk farve.

Få looket

Den moderne

Skab et spændende og moderne look ved at omfavne tidens trends i indretningen af din stue. Indret den mest indbydende oase med en stor flydersofa i centrum, og kombinér dens simple og bløde udtryk med et pift af farve, grafiske print og tekstiler, som giver lidt ekstra kant.

Få looket

Den klassiske

Giv din stue et klassisk look med en sofa, der har rene linjer og udstråler klassisk elegance. Understreg looket med detaljer i kvalitetstræ, som en lænestol eller et sofabord, og hold det simpelt og tidløst. 

Få looket

Opdater din stue nu