Kurv
Kurv

Tillægsplader

Køb tillægsplader til dit spisebord med udtræk, eller med mulighed for at påsætte tillægsplader. Hvis du er i tvivl om hvilken tillægsplade der passer til dit spisebord, kan du tage fat i kundeservice eller besøge et af vores bolighuse, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig.

Produkter: 31
Produkter:31
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 31

Tillægsplader, når hverdagen kræver det

Spisestuen er hjemmets mest centrale rum. Dette er samlingspunktet for hele familien. Ved spisebordet kan du naturligvis spise hele dagens måltider, men du kan også bruge bordet til lektier, puslespil eller den bærebare computer. I bund og grund er spisebordet et af husets allervigtigste møbler og skal have mange forskellige funktioner. Højtider og andre mærkedage kan kræve lidt ekstra bordplads, som heldigvis ikke er svært at anskaffe – specielt ikke, når du bliver introduceret for tillægsplader. Tillægsplader kan være med til at imødekomme alles behov. Med tillægsplader til dit spisebord kan du hurtigt og nemt forlænge bordpladsen. Til hverdag er der måske ikke brug for så meget bordplads, og mange gange tillader spisetuen eller køkkenet ikke, at du har et kæmpe spisebord. Tillægsplader er intet mindre end geniale i disse scenarier, fordi du med lethed kan montere og afmontere pladerne efter behov. Aldrig har det være lettere at skabe ekstra bordplads.

Skab den herskabelige stemning med tillægsplader

Et ekstra langt spisebord skaber et helt andet udtryk i hjemmet. Hvis rummet tillader det, så lad endelig tillægspladerne blive. Dette giver nemlig en herskabelig og overdådig fornemmelse til de helt almindelige etplanshuse i forstæderne. Med sådan en omgang ekstra bordplads, er der også mere plads til alverdens brugskunst og pyntesager. Ligegyldigt hvilket et spisebord du sidder inde med, kan du med garanti finde de pynteting, der vil passe perfekt på bordets midte. Var det noget med et dekorativt fad eller moderne fyrfadsstager? Vi har helt sikkert det, der vil fuldende din indretning. Din spisestue vil ikke føles hjemmelig, før de sidste detaljer er på plads.

Køb både dit spisebord og tillægspladerne her

Til langt de fleste af ILVAs spiseborde kan du købe ekstra tillægsplader. Hvis du køber dit spisebord hos ILVA, kan du med lethed forlænge bordpladsen uden, at tillægspladerne skiller sig ud fra resten af bordet. Ingen vil derfor opdage, at bordet er blevet forlænget med et sæt tillægsplader. Navnene på spisebordene følges ad med de matchende tillægsplader. Dette gør det lettere for dig at finde netop de tillægsplader, der passer perfekt til dit spisebord, både i farven og størrelsen. Du er derfor garanteret de rigtige plader allerede i første forsøg.

Hvis dette ikke er nok til at overbevise dig, så læs lige med her. Transporten af de store, tunge og uhåndterbare tillægsplader kan afholde de fleste for at tage forbi det lokale ILVA bolighus. Heldigvis har ILVA.dk forskellige leveringsformer og fordele ved at handle her. Vi kan levere og placere tillægspladerne lige præcist der, hvor du ønsker dig. Du kan derfor klikke alle dine varer hjem, mens du sidder i din yndlingsstol og er viklet ind i en blød plaid. Derefter tager vi over og leverer alle varerne hjem til dig. Du skal derfor kun gøre det sjove arbejde, mens vi klarer resten.