Kurv
Kurv
Produkter: 184
Produkter:184
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 184

Stue stole rummer mange muligheder

Hos ILVA finder du stue stole i mange forskellige varianter og materialer. Vi har blandt andet lænestole, læderlænestole, gyngestole, puffer og daybeds. Det kan være svært at vælge hvilken stue stol, som man skal købe. Måske har du plads til flere forskellige typer af stue stole?

Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer af stole til stuen.

Lænestolen: Én af de bedre pladser i stuen er ofte set som værende lænestolen. Den er som regel blød, stor og komfortabel at sidde i. Den egner sig godt ved siden af et lille stuebord med en bordlampe på. Dermed kan du skabe en hyggekrog, hvor du kan læse en god bog eller nyde en serie i TV’et.

Gyngestole: Gyngestolens rokkende bevægelser kan virke beroligende og meditative. Hos ILVA finder du gyngestole, som er i moderne designs.

Puffer: En puf kan også sagtens bruges som en stue stol. Den er god, hvis man har mange gæster på besøg og mangler en lille ekstra siddeplads. Derudover er den også dejlig at slå benene op på efter en lang dag.

Daybeds: Udover at fungere som en komfortabel stol til stuen, så har en daybed også et elegant design. Den passer derfor ind i de fleste stuer og hjem.

Få stue stole i forskellige materialer

Hos ILVA finder du et stort udvalg af stue stole i mange forskellige farver, former, stilarter og i alle prisklasser. Vi har stole til stuen, som fås i både stof- eller læderbetræk. Hvis du vælger en stue stol i en neutral farve, kan du nemt pifte den op med en farvet eller mønstret pyntepude eller en plaid. Du kan også lægge et varmt, blødt lammeskind i din stue stol for at skabe en hyggelig stemning.

Sådan forlænger du levetiden på din stue stol

Det er altid en god idé at pleje sin stue stol. Pleje og vedligeholdelse kan nemlig medvirke til en lang levetid på din stol. Materialer såsom skind og kunstlæder bør jævnligt tørres af med en fugtig klud. Du kan også bruge plejermidler såsom lædercreme, læderimprægnering og lædersæbe. Stue stole i stof skal have mere pleje end stue stole i læder, da de er mere modtagelige overfor snavs og pletter. Med plejemidler som f.eks. tekstilrens og tekstilimprægnering, kan du forebygge pletter og slitage på dine stue stole i stof.