Kurv
Kurv

Wida Sofa puf

Lille rund sofapuf i offwhite boucléstof.
699,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Wida

Lækker puf med mange muligheder

Med Wida-puffen er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Puffens indbydende udseende og bløde materiale gør, at den skaber hyggelige og afslappende rammer i stort set alle rum i din bolig. Som støtte til at smække fødderne op på, når du sidder ved skrivebordet eller som gulvpude, der kan flyttes rundt i din stue. Lige dér, hvor du vil have den.

Den bløde puf til alle formål

Flot puf i lækkert materiale og i en elegant koksgrå farve. Wida-puffen er lavet i 100% uldfilt i en stilren, antracitgrå farve, der gør, at den nemt kan kombineres med rummets andre møbler. Desuden kommer den med et lækkert håndtag i læder, så du nemt kan flytte puffen rundt og bruge den til et hav af funktioner. Puffen i uldfilt giver en rigtig behagelig komfort.

Brug den flotte Wida-puf som en lille, ekstra siddeplads i sig selv eller smæk benene op på den, når du sidder i lænestolen i det hyggelige hjørne af stuen. Udover at være et praktisk møbel, er den stilrene puf i den neutrale farve også en sikker makker til stuens andre møbler. Sæt den sammen med din sofa eller lænestol - så har du uden tvivl fundet din yndlingsplads.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Puffer
 • Diameter
  57 cm
 • Højde
  38 cm
 • Vægt
  5 kg
 • Betræk
  Offwhite boucle
 • Varenummer
  1039382

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...