Kurv
Kurv
Produkter: 10
Produkter:10
Vælg visning:
Viser 10 af 10

Spisebordsstole med armlæn: komfort og design i ét

De fleste af os bruger meget tid rundt om spisebordet. Her mødes vi med familien om aftenen til et fælles måltid og nyder gode stunder i weekenden. Det er her, vi samles - og derfor er det også ekstra vigtigt, at vi sidder behageligt.

Her på siden finder du vores udvalg af spisebordsstole med armlæn, og mange oplever, at de giver ekstra komfort, så de gode stunder omkring spisebordet bliver endnu bedre. Når du vælger en stol med armlæn, får du nemlig et møbel, hvor funktionalitet er tænkt sammen med design. Her er der altså tale om stole, som du har lyst til at blive siddende i time efter time – og som også klæder rummet, når de ikke er i brug. Hvis du leder efter andre møbler, der kan pynte sammen med dine spisestuestole med armlæn, kan du også se hele vores udvalg af møbler til spisestuen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken stol du skal vælge, har vi samlet et lille overblik over, de muligheder der er på markedet, når du specifikt er på udkig efter spisestuestole med armlæn. Og hvis dine stole mangler noget at samle sig om, kan du også gå på udkig i vores udvalg af spiseborde.

Din familie, dit udtryk – hvilke stole passer til dit hjem?

Ingen familier er ens, og det må vores hjem gerne afspejle. Du kan blandt andet sætte dit eget præg på spisestuen gennem dit valg af spisebordsstole. Og spisebordsstole med armlæn, findes i et hav af udtryk.

Så hvilket udtryk går du efter?

Stilrene spisestole med armlæn

  • Teakstole: Hvis du går efter et stilrent udtryk, kan du vælge spisebordsstole med armlæn i træ – eventuelt teaktræ. Træ tilfører nemlig ofte et tidløst udtryk til møbler. Kombiner eventuelt stolene med et spisebord i sildeben.
  • Gennemgående farve: Du kan også skabe et stilrent udtryk ved at holde dine stole i samme farve, for eksempel sort eller hvid. Så kan du blande spisestuestole, både med og uden armlæn, men lade farven være den røde tråd.

Komfortable spisestuestole med armlæn

  • Høj ryg: Spisebordsstole med armlæn er i forvejen et funktionelt valg, men hvis der skal skrues ekstra op for komforten, kan du også overveje at vælge én med en høj ryg.
  • Drejefunktion: Med spisebordsstole med armlæn og drejefod er alle skyts sat ind på din komfort. Behageligere bliver det næsten ikke – så skulle det da lige være, hvis du efter middagen rykker dig over i en blød lænestol.

Leg med velour og læder

  • Velour og læder: Velour har sat sit præg på vores boligindretning, og det gælder ikke mindst spisestuestole med armlæn. Du kan holde alle stolene i velour, eller du kan variere og for eksempel kombinere den bløde velour med et mere råt udtryk fra stole i læder. Hvis du ikke kun er til velour når det gælder spisebordsstole med armlæn, kan du også se hele vores udvalg af stole i velour.

Altid gode tilbud – også på spisestuestole med armlæn

Er du på udkig efter et godt tilbud på spisebordsstole med armlæn? På vores tilbudsside, er der rig mulighed for at gøre et kup. Men vi går ikke kun op i gode tilbud. Vi vil så gerne have, at du finder lige præcis de stole med armlæn, som du drømmer om. Derfor ændrer vores sortiment sig i løbet af året, så det passer ind i tidens trends. Så hold også endelig øje med vores nyheder – måske dukker der noget op, der falder lige præcis i din smag.