Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Skab et varmt og afrundet udtryk med bomuldstæpper

Leder du efter et nyt gulvtæppe til stuen, entreen, soveværelset eller et af hjemmets andre rum? Så er et bomuldstæppe et godt valg – og netop her finder du vores udvalg af bomuldsgulvtæpper.

Bomuld er et populært materiale til gulvet – og med god grund.

Bomuld føles blandt andet dejligt blødt under fødderne – og så tilfører det et varmt og afrundet udtryk til rummet. Det fungerer godt i blandt andet stuen, hvor de fleste af os gerne vil skabe en hyggelig og afslappet stemning.

Hvis det ikke er gulvet, du leder efter tæpper til, kan du også finde mange bløde tæpper i bomuld blandt vores plaider.

3 gode grunde til at vælge et bomuldstæppe til gulvet:

Ligesom så mange andre tæpper, findes bomuldstæpper i mange forskellige former, farver og stilarter. Så spørgsmålet er ikke, om du kan få et gulvtæppe i bomuld, der passer ind i din indretning – for det er der gode muligheder for. Spørgsmålet er i stedet, hvilke fordele der er ved netop bomuldstæpper.

Vi har samlet tre helt konkrete fordele lige her:

 1. Det naturlige valg
  Hvis du prioriterer naturlige materialer frem for kunstigt fremstillede, så er bomuld måske noget for dig. Det, der i sidste ender bliver til dit gulvtæppe, bliver nemlig spundet ud af fibrene fra frøene på de planter, vi populært kalder bomuldsplanter. Tag eventuelt også et kig på vores uldtæpper.

 2. Let at rengøre
  Det er næsten ikke til at undgå, at et gulvtæppe trænger til rengøring i ny og næ – og hvis det er i bomuld, så er det ikke en stor opgave. Du smider det blot i vaskemaskinen.
  Det er derfor også et praktisk valg. Vælg for eksempel et bomuldstæppe til entreen, hvis du er på udkig efter noget, der kan give et strejf af farve til rummet, og som samtidig er let at holde pænt, da der jo som bekendt kommer mange beskidte sko i denne del af hjemmet.
 3. Et slidstærkt materiale
  Tæpper der ligger på gulvet, skal kunne klare en del slid. Bomuld er et holdbart og slidstærkt materiale, der sagtens kan tåle sko, bare fødder og andet slid, det måtte blive udsat for.

Hvis du ikke er helt sikker på, om et bomuldtæppe er den rette løsning til dig – eller blot ønsker at se et større udvalg – kan du også tage et kig på hele vores sortiment af gulvtæpper. Her finder du blandt andet ryatæpper, naturtæpper og endda udendørstæpper til dig, der savner et blødt underlagt på terrassen.