Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Hvad betyder ergonomi?

Når du læser om ergonomiske hovedpuder, spørger du måske dig selv: ”Hvad betyder ergonomi?”. Ergonomi er læren om tilpasning af arbejdsforhold og arbejdsstillinger. Det handler om at holde kroppen sund og forhindre eventuelle skader og nedslidning, der kan komme i forbindelse med arbejdsprocesser og tunge løft. Helt overordnet handler ergonomi om at have gode fysiske vilkår. Med en ergonomisk pude kan du optimere dine fysiske vilkår.

Få en god sovestilling med en ergonomisk hovedpude

En ergonomisk hovedpude er en form for special hovedpude eller ortopædisk pude. Puden sørger for, at du får en god sovestilling med den nødvendige støtte og aflastning af nakke, skuldre og hoved. Den ergonomiske hovedpude sikrer, at du har en lige ryg, når du ligger i din seng. Vi sover sjældent kun i én bestemt soveposition, men der er ofte nogle positioner, som vi foretrækker. Herunder kan du muligvis blive klogere på hvilken slags pude, der er den bedste ergonomiske hovedpude for dig.

  • Hvis du sover på siden: Gå efter en høj og fast ergonomisk hovedpude.
  • Hvis du sover på ryggen: Vælg en mellemstor ergonomisk hovedpude.
  • Hvis du sover på maven: En flad pude er den bedste ergonomiske hovedpude til dig, der sover på maven.

Hvis du er tvivl om hvilken pude, som du skal købe, så er du mere end velkommen i vores bolighuse. Her står vores medarbejdere klar til at rådgive dig, og du vil kunne afprøve forskellige hovedpuder.

Find en ergonomisk pude der passer til dig

Alle har brug for god søvn og gode arbejdsstillinger for at undgå smerter og ømhed i kroppen. Vi kan derfor alle have glæde af ergonomiske puder. Det gælder ergonomiske siddepuder såvel som hovedpuder. De kan anvendes af personer med eksisterende smerter, men er også ideelle at anvende til at øge ens komfort eller gøre nattesøvnen bedre.

Efter en lang da på arbejde eller på studiet får mange ondt i nakken. Her er det uundværligt med en god hovedpude til ondt i nakken. En ergonomisk hovedpude til nakken er ideel for dig, som ofte døjer med smerter eller ømhed i nakke, skuldre eller hoved. Når først du har prøvet en ergonomisk hovedpude, så vil du slet ikke kunne undvære den igen.

Du kan også finde en ergonomisk siddepude, hvis du har brug for en trykaflastende pude til halebenet. En ergonomisk pude til stolen kan anvendes af alle, og det gør siddekomforten meget bedre. Hvis du sidder meget ned på dit arbejde, så kan du nemlig også få ondt i halebenet. Hvis dette er tilfældet for dig, så vil du helt sikkert have gavn af at købe en ergonomisk pude til din kontorstol. Med en ergonomisk pude til din stol, kan du optimere din arbejdsstilling, forbedre smerter samt forhindre slid på halebenet.

Bonus info: Du kan også finde en ergonomisk pude til benene, hvilket kan være yderst behageligt.

Find en ergonomisk hovedpude hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af ergonomiske puder og specialpuder. Alle vores puder har til formål at give dig en god liggeposition eller siddeposition. Vi har ergonomiske puder, som er bløde, medium eller faste. Derudover er de ergonomiske puder enten lave, mellem eller høje. Du kan også vælge om du ønsker en ergonomisk pude med dunfyld, i skum eller latex. En ergonomisk hovedpude med visco memory skum eller en ergonomisk tempur hovedpude er gode bud på puder, der giver støtte og komfort i topklasse. En ergonomisk hovedpude med visco memory skum har blandt andet den fordel, at den former sig efter din nakke og dit hoved. Puden føles hård til at starte med, men tilpasser dig hurtigt.

Vi har løbende ergonomiske puder på tilbud. Du kan derfor være heldig at finde en pude med en super komfort og støtte til en skarp pris. Hvis du gerne vil finde en ergonomisk pude på tilbud, så anbefaler vi dig at holde øje med vores tilbudsside eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Via vores nyhedsbrev vil du blive opdateret omkring aktuelle tilbud og kampagner.

Har du set vores store udvalg af dyner? En kombination af en komfortabel pude og dyne vil sikre dig en god nattesøvn.