Kurv
Kurv

Vinglas

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Nyd din vin i flotte vinglas

Et glas god vin kan være skønt til hverdag eller til festlige begivenheder. Efter en lang arbejdsuge kan det være dejligt at forkæle sig selv med et glas hvidvin eller rødvin. En god flaske vin kan også nydes over lange og hyggelige snakke med gode venner. God vin fortjener flotte vinglas. Hvis du elsker at nyde et glas vin, så er flotte vinglas et must. Din vinoplevelse vil kun blive bedre af, at du ser på nogle flotte vinglas. Hos ILVA finder du forskellige typer af drikkeglas, så der er helt sikkert nogle vinglas, som du synes passer til dine behov og din stil.

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken størrelse, åbning og form dine vinglas har. Disse faktorer har betydning for smagsoplevelsen. Vinglassets størrelse har betydning for mængden af ilt i vinen, hvilket påvirker aromaen. Åbningen på vinglasset har indflydelse på mængden af vin, som du får ind ved en tår. Til sidst har formen også en betydning for oplevelsen. Formen påvirker, hvordan alkoholen i vinen fordamper. Derudover bør du huske at tage højde for, at vinglasset skal være behageligt at holde om.

Skab en smuk bordopdækning med vinglas

Vinglas giver bordopdækningen et dekorativt udtryk. Du kan vælge at dække dit bord på mange forskellige måder. Du kan f.eks. lave en enkel og æstetisk bordopdækning med rødvinsglas, hvidvinsglas og vandglas, hvor de alle matcher hinanden. Hos ILVA forhandler vi serier af glas, så du nemt kan skabe harmoni og ensartethed i din bordopdækning. Hvis du ønsker en harmonisk bordopdækning, så kan du overveje at købe vinglas i krystal. Vinglas i krystal fra ILVA har nemlig et transparent glas, som giver et enkelt udtryk.

Du kan også vælge at mikse mønstre og farver, hvis du godt kan lide en mere sprudlende bordopdækning. De seneste par år er det blevet moderne med farverige bordopdækninger. Det er også blevet populært at blande farverigt og mønstret stel på kryds og tværs. Du kan hoppe med på den farverige trend ved blandt andet at købe farvede vinglas. Farvede vinglas giver lidt ekstra kulør til bordopdækningen og giver et helt unikt udtryk. Du vil uden tvivl komme i endnu mere festlig stemning, når du drikker af et farvet vinglas. Farvede vinglas og vinglas i krystal er kommet for at blive, og du kan finde begge typer af glas hos ILVA. Vi har blandt andet klare krystalglas samt gule og røgfarvede vinglas.

Det kan være svært at huske, hvordan glassene skal stå på spisebordet. Fra højre mod venstre placeres glassene i denne rækkefølge: Drikkeglas, hvidvinsglas, rødvinsglas og til sidst evt. dessertvinsglas.

Værd at vide om rødvin- og hvidvinsglas

Rødvinsglas er forholdsvis store vinglas. Glassets store overflade sørger for, at vinen får nok ilt. Når vin iltes frigives en masse smagsnuancer. Der findes mange forskellige store vinglas på markedet, og det kan være svært at beslutte, hvilke rødvinsglas som man skal vælge. Hvis du er til kraftige og fyldige rødvine, så kan rødvinsglas med en bred åbning foroven være ideelle til dig. Er du derimod mere til lette rødvine, så kan du med fordel gå efter et tulipanformet glas.

Hvidvinsglasset er ikke et særligt stort vinglas. Hvidvinsglas er mindre end rødvinsglas, fordi hvidvin ikke har samme behov for ilt, som rødvin har. De mindre glas gør det muligt at holde på hvidvinens smage og dufte. Du kan overveje at gå efter et tulipanformet hvidvinsglas. Disse er smalle i åbningen, og dette gør, at vinens duft bedre kan komme til sin ret.

Der findes rødvinsglas og hvidvinsglas i et væld af forskellige former og stilarter. Her er det vigtigste, at du vælger de vinglas, som passer til dig og din stil. Udover smagsoplevelsen skal du nemlig også kunne nyde at se på vinglassets form og udtryk.

Tip: Du behøver ikke gemme dine vinglas helt væk, når de ikke er i brug. Vis de flotte vinglas frem i et vitrineskab eller på et barbord.

Find vinglas på tilbud hos ILVA

Det kan være meget individuelt, hvilke vinglas som man bedst kan lide. Designet er en personlig vurdering. Det er dog vigtigt, at kvaliteten og prisen er god. Hos ILVA kan du finde billige vinglas og samtidigt få vinglas i en høj kvalitet. Hvis du ønsker at finde nogle billige vinglas, så hold gerne øje med vores tilbudsside. På tilbudssiden kan du løbende finde vinglas på tilbud. Udover tilbud på vinglas, så kan du også være heldig at finde andet køkkentilbehør på tilbud.