Kurv
Kurv
Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Få en sommerdyne til de lune nætter

Vi er mange, som elsker den danske sommer. Det kan dog være udfordrende, når temperaturen også stiger i nattetimerne. Det kan være svært at få en optimal nattesøvn, når nætterne er lune, fordi vi får tildens til at svede. Der er også mange, som har sværere ved at finde ro i sommernætterne. Har du pludselige opvågninger i løbet af natten eller vågner du op i en seng badet i sved? Hvis dette er tilfældet, så kan det være en fordel at købe en sommerdyne.

Med en sommerdyne forbliver du afkølet, og temperaturen i rummet vil føles mere behagelig. Det er vigtigt for din trivsel og sundhed, at du får en god nattesøvn. Sommerdynen vil kunne optimere din søvn og sørge for, at du vågner veludhvilet. Det er derfor værd at overveje en sommerdyne. Hos ILVA kan du finde sommerdyner med blødt fyld, som helt sikkert vil virke afkølende for din krop. Vores sommerdyner er lette og luftige.

Du kan sagtens bruge en sommerdyne i vinterhalvåret, hvis du generelt har en tildens til at have det varmt om natten.

Find den rette sommerdyne

Der findes forskellige varianter af sommerdyner f.eks. dundyner, silkedyner eller fiberdyner. Hvis du søger en åndbar sommerdyne i høj kvalitet, så er en moskus sommerdyne eller silke sommerdyne nogle gode valg. Silke har en temperaturregulerende effekt og er fugtabsorberende. En moskus sommerdyne er meget let og luftig, da den indeholder dun. Der findes også andre sommerdyner med dun f.eks. ande- eller gåsedun.

Hvis du søger en billigere sommerdyne, så kan du med fordel vælge en sommerdyne med fiberfyld. Fiberfyld er, ligesom naturfyld og silkefyld, isolerende og fugtabsorberende. En fiber sommerdyne er dog ikke den bedste sommerdyne på markedet, da den ikke er helt lige så god til at aflede kropsvarme som f.eks. dun og silke er. Til gengæld kan en fiber sommerdyne være et godt valg, hvis du gerne vil vaske dynen. En sommerdyne med fiberfyld er nemlig nem at vaske, og den tørrer også hurtigt. Hvis du er i tvivl om, hvilken sommerdyne du skal vælge, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige medarbejdere i bolighusene. De står altid klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Guide til vedligeholdelse af din sommerdyne: Vær opmærksom på vaskeanvisningen på dine dyner og hovedpuder. Det er vigtigt, at du følger vaskeanvisningen for at forlænge produkternes levetid. Det er desuden altid en god idé at bruge enzymfrit vaskemiddel til dyner og hovedpuder.

Find den bedste sommerdyne hos ILVA

Sommerdyner fås i forskellige størrelser. Du kan blandt andet få en sommerdyne 140x220 eller 140x200. Her er forskellen dynens længde. En sommerdyne 140x200 har standardmål og er det mest populære valg. Det kan dog være behageligt med en sommerdyne 140x220, hvis du er en høj person. En dyne skal nemlig gerne være min. 20 cm længere end din højde. Det kan også være fordelagtigt at vælge en sommerdyne 140x220, hvis du blot elsker at putte og have nok dyne til det.

Bonus info: Der findes ikke kun sommerdyner til de voksne. Du kan også sagtens finde en junior sommerdyne til dit barn. Det er værd at overveje at købe en junior sommerdyne, hvis dit barn ikke har en stabil nattesøvn i sommermånederne.

Hos ILVA er der gode muligheder for at finde den bedste sommerdyne til dig eller dit barn. Vi har sommerdyner til forskellige behov, så vi har helt sikkert en dyne, som passer til netop dét, du søger. Du kan endda være heldig at finde en sommerdyne på tilbud. På vores online tilbudsside kan du følge med i aktuelle tilbud og kampagner. Her er der løbende tilbud på sommerdyner, madrasser, sengetøj, plaider, sengeborde og meget mere til soveværelset.