Kurv
Kurv
Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Hvad er en monteringspude?

Mange af os elsker at fylde sofaen med puder. Både fordi det gør sofaen ekstra behagelig, når vi slænger os i den; men også fordi det ganske enkelt pynter. Og monteringspuden er faktisk helt perfekt til dig, der elsker indretning. Så hvis du ikke allerede er bekendt med den, så lad os introducere jer for hinanden.

For hvad er en monteringspude egentlig?

Monteringspuder, også kaldet inderpuder, er til dig, der har pudebetrækket, men mangler pudefyldet. Den er altså til dig, der:

  • er en kreativ sjæl, der har haft gang i strikkepindene eller symaskinen og selv har kreeret et betræk.
  • har gamle puder liggende, som trænger til nyt liv. Bevar betrækket, men frisk den op med en nyt pudefyld.
  • elsker at forny din indretning. I det tilfælde kan du med fordel investere i monteringspuder og skifte betrækket så ofte, du har lyst. Du også tage et kig på vores udvalg af betræk til pyntepuder.

Monterings- og inderpuder findes i forskellige former og størrelser

Hvis du allerede har fundet betrækket, skal pudefyldet naturligvis passe til. Derfor finder du hos ILVA et sortiment med forskellige størrelser. Hvis du har betræk til mindre puder, kan du blandt vores udvalg finde monteringspuder i størrelse 45x45 eller endda 40x40. Hvis du er til større puder, kan du også finde et udvalg i størrelserne 50x50 og 60x60.

Skal der leges med formerne? Så kan du også vælge en aflang monteringspude 40x60 eller måske endda en rund?

Og hvis det ikke kun er puderne i sofaen, der trænger til en opdatering, så kan du også tage et kig på hele vores udvalg af boligtilbehør.

Shop online eller i bolighus

Her på siden får du et overblik over hele vores udvalg, og med få klik kan du hurtigt skaffe nyt pudefyld til hjemmets pyntepuder. Du kan både afhente din bestilling i et af vores bolighuse eller få det leveret direkte hjem til dig. Vi holder dog sådan af gæster, så du er også altid velkommen til at komme forbi din nærmeste ILVA. Her er der også god mulighed for at finde meget mere inspiration til boligindretningen, hvis du er på udkig efter mere end inderpuder.

For uanset om du køber online eller i bolighus finder du hos os et univers af møbler og boligartikler. Tag for eksempel et kig på vores inspirationsunivers, hvor vi har samlet et hav af indretningsideer, som vi glædeligt deler med dig.