Kurv
Kurv

Inspiration til stuen

ILVA giver dig inspiration til indretningen af stuen

Stuen er hjemmets hjerte. Det er et af de rum, vi opholder os allermest, og stuen skal rumme mange funktioner. Stuen er ofte det rum, vi søger til efter en lang arbejdsdag, når der skal slappes af foran fjernsynet eller med en god bog. Samtidig er det her vi samles til hygge med gode venner og familie. I stuen skal der altså være plads til afslapning og mange timers hygge, men der skal også være plads til festlige aftener med vennerne. Det er derfor vigtigt, at stuen er et rart og behageligt sted at opholde sig. Hos ILVA giver vi dig boliginspiration til, hvordan du kan skabe en hjemlig og hyggelig stemning i din stue. Se vores indlæg ovenfor, og få inspiration til stuen.

Inspiration til sæsonens boligtrends og populære stilarter

Mangler du inspiration til, hvordan du kan skabe en gennemført stil i din stueindretning? Ligesom resten af hjemmet skal der selvfølgelig tænkes over, hvilken stil du ønsker din stueindretning skal bære præg af. Dog kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige boligtrends og stilarter. Hvad trender lige nu? Og hvilken stilart stemmer bedst overens med din personlige smag? Først må du gøre op med dig selv, om du er mest til det neutrale og rolige look eller elsker mange farver og unikke møbler. Måske er du mest til det moderne nordiske look? Eller foretrækker du det helt klassiske og danske design? Uanset hvad du hælder mest til, så står vi klar til at give dig inspiration til, hvordan du kan skabe en stilfuld og visuel flot stue uden at gå på kompromis med hyggen og komforten. Hos ILVA giver vi dig guides og tips til de populære stilarter indenfor boligindretning. Du kan med fordel få inspiration til stuen fra de forskellige stilarter og gøre din stueindretning til din helt egen personlige stil.

Få inspiration til indretningen af en personlig stue

Ofte er det de små detaljer, der giver en hyggelig og hjemlig stue. Kunstneriske billeder, personlige minder og dekorationer med en helt særlig betydning skaber en helt unik og personlig indretning. Ved at pifte op med masser af flotte pyntepuder og bløde plaider tilfører du samtidig en komfortabel atmosfære, der giver dig og resten af familien lyst til at slå sig ned. Hos ILVA guider vi dig bl.a. til, hvordan du kan sammensætte pyntepuder i flotte farver og mønstre, så de passer sammen på kryds og tværs og skaber en fin dynamik i indretningen.

Sæt prikken over i’et med levende stearinlys og friske blomster. Det kan gøre en stor forskel i stueindretningen, og der findes næsten ikke noget bedre end duften og synet af en smuk og frisk blomsterbuket. Find meget mere boliginspiration til din stueindretning ovenfor.

Kunsten i at vælge den rigtige sofa

Sofaen må siges at være omdrejningspunktet og samtidig et af de vigtigste møbler i stuen. Derfor kan det være lidt af en opgave at finde den helt rette sofa. For hvilken type er det lige helt præcist du søger? Og hvilken størrelse har du egentlig behov for? Hvad med farven? Måske bor du sammen med en eller flere andre, som også har en mening om valget af sofa.

Der er altså mange overvejelser forbundet med valget af sofaen. Hos ILVA står vi klar til at guide dig igennem valget af den nye sofa i vores bolighuse. Samtidig har vi ovenfor i vores inspirationsunivers til stuen en guide til, hvordan du finder den helt rigtige sofa for dig og dit hjem.

Få inspiration til fornyelse af stueindretningen

Kunne din stueindretning godt trænge til lidt fornyelse? Det kan være fristende at give stuen en makeover i ny og næ. Faktisk behøver det ikke være hverken krævende eller dyrt. Du kan nemlig lynhurtigt og billigt give din stue en makeover. Blandt ILVAs inspiration til stuen finder du tips til, hvordan du kan komme rigtig langt med din stuemakeover blot ved få ændringer. Ved f.eks. at udskifte pyntepuderne i sofaen kan du pifte stuen op og give den et helt nyt udtryk.

Dyk ned i vores inspirationsunivers til indretningen af stuen og få inspiration til de nyeste trends og stilarter indenfor boligindretning. Vi guider dig i den rigtige retning, når det kommer til valg af nye møbler til din stue. Samtidig kan du finde tips og tricks til, hvordan du kan nemt og hurtigt kan give din stue et helt nyt udtryk.