Kurv
Kurv

Cleveland – 1 sofa, 3 looks

Cleveland sofaen er én af vores bestsellere. Og det er ikke svært at se hvorfor. Den er stilren, klassisk og tidløs. Og så passer den ind overalt. Du kan skabe din helt egen og personlige version af Cleveland med din favorit-styling. Se her, hvor lidt der skal til for at skabe vidt forskellige udtryk på den samme grå sofa.

1/ Enkel og stilren

Den enkle styling af Cleveland sofaen giver plads til, at den nydelige sofa kommer frem i lyset. Her er ikke en masse tilbehør udenom, der forstyrrer. Brug neutrale farver for at sætte fokus på sofaen og lad omgivelserne være enkle og nedtonede. På den måde får sofaen lov at skinne igennem, og du kan rigtigt nyde det rene og tidløse udtryk i stuen.

Få looket

2/ Blød boheme

Masser af mønstre og forskellige, grove strukturer giver et helt særligt udtryk. Cleveland sofaen egner sig (også) enormt godt til dette look. Hvis du elsker at rykke sammen og putte dig mellem massevis af puder og med et blødt plaid over dig, så er denne styling perfekt til dig. Dette look er perfekt til timevis af hyggestunder sammen med dem, du holder af.

Få looket

3/ Farverig og naturlig

Vi kan lige så godt indrømme, at vi er vilde med farvestrålende indretninger. Og med Clevelands mørkegrå betræk er der rig mulighed for at tilføje skønne farver og på den måde ændre udtrykket i rummet. Med den neutrale sofa kan du nemt skabe et look, som passer nøjagtigt til din personlige stil, og som skiller sig ud fra mængden. Her har vi brugt flere naturlige elementer og grønne planter for at skabe et moderne udtryk, der falder ind i én af tidens største trends; nemlig naturen i indretningen.

Få looket

Cleveland i flere varianter