Kurv
Kurv

True Bænk

Bænk i massiv mørk gråolieret egetræ med skrå ben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.
4.299,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

True

Bænk i råt og hyggeligt design

Med spinkle ben og rå egetræsplader får du en bænk, der øjeblikkeligt tilfører en hyggelig stil til dit hjem. Med bænken kan du samle vennerne eller familien, og I kan sammen nyde kvalitetstid i hjemmet. Det rå udseende giver en kant til dit hjem, som helt sikkert tiltrækker masser af opmærksomhed.

Bænk med moderne detaljer

Med en bænk i dit hjem er du garanteret en hyggelig og hjemmelig stemning. True-bænken er indbegrebet af kvalitetstid og hyggeligt samvær - den giver bare noget særligt, som en spisebordsstol ikke giver. Det er meget praktisk med en bænk i hjemmet, på den måde kan du altid få plads til en ekstra om spisebordet.

De spinkle ben i sort pulverlakeret metal giver bænken et fint og let udtryk. De tynde ben giver en flot kontrast til den massive træplade, der har en god tyngde, og tilsammen giver elementerne dig en bænk, der står flot i rummet og indbyder til samvær.

Sæt den rå True-bænk sammen med det flotte spisebord fra samme serie for den ultimativt sammenhængende indretning. Hvis du vil have en stil i dit hjem, der er rå, naturlig og har et moderne islæt, så skal du indrette dig med True-serien.

True-serien er designet af Says Who, der er kendt for deres passion for skandinavisk møbeldesign. Med en forkærlighed for den skandinaviske stil og det simple, minimalistiske, har Says Who ramt nordisk plet. Says Who respekterer de skandinaviske designtraditioner, men nytænker dem for at skabe møbler, så de passer til i dag - og til i morgen.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Bænke
 • Højde
  40 cm
 • Længde
  160 cm
 • Vægt
  16 kg
 • Bredde/Dybde
  38 cm
 • Maxbelastning
  Maxbelastning 240 kg
 • Siddehøjde
  46 cm
 • Ben farve
  Ben i sort pulverlakeret metal
 • Top
  Top i massiv mørk gråolieret eg
 • Varenummer
  1038924

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Produkter fra samme serie

Loading...
Loading...