Kurv
Kurv

Havestole i plast

Opgradér dit uderum med vores udvalg af praktiske og vedligeholdelsesfrie havestole i plastik. Med deres slidstærke design og æstetiske appel er plastikhavestolene det perfekte valg til din terrasse. Vores mangfoldige udvalg spænder fra klassiske hvide til moderne og farverige designs, og find den ideelle havestol, der passer til din stil og behov.

Produkter: 11
Produkter:11
Vælg visning:
Viser 11 af 11

Praktiske og vedligeholdelsesfrie havestole i plastik

Leder du efter havestole, som kan holde til lidt af hvert, som er lette at vedligeholde, og som derudover tager sig godt ud på terrassen? Så foreslår vi havestole i plastik.

Plastik er nemlig et slidstærkt materiale, der passer godt til det danske klima, og blandt andet derfor er det et populært materialevalg, når der skal købes havestole. Særligt fordi dette praktiske valg også sagtens kan være et æstetisk et.

Hos ILVA har vi et varieret udvalg af havestole i plast i mange forskellige designs, så du ikke blot kan få fingere i en behagelig og praktisk siddeplads til sommermånederne, men også en havestol, der passer til netop din smag. Du er også altid velkommen til at tage et kig blandt vores tilbud, hvis du drømmer om særligt billige plastiskhavestole.

Hvilken plasthavestol skal stå på din terrasse?

Forbinder du havestole i plast med de klassiske hvide plastikhavestole? Du kan sagtens finde moderne fortolkning af den billige terrasseklassiker, hvis dine drømme leder dig i den retning. Men faktisk findes plastikhavestole i et utal af varianter. Hvilke passer bedst til dit behov og stil?

Folde- og stabelbare stole

Er du til praktiske løsninger?

Havestole i plastik er praktiske i sig selv, fordi de kræver meget lidt vedligeholdelse. Du behøver faktisk ikke andet end en klud, vand og lidt knofedt. Og hvis du dækker møblerne til hen over vinteren med et overtræk til havemøbler, kan du sagtens spare på knofedtet.

Hvis det skal være ekstra praktisk, kan du dog overveje foldbare havestole i plastik eller nogle, der kan stables. Se også hele vores udvalg af vedligeholdelsesfrie havemøbler, hvis sommeren skal stå i afslapningens tegn.

Regnbuens farver

Du behøver ikke at spare på farverne, bare fordi du er på udkig efter en billig havestol i plast.
Hvis du ikke kan få nok af farver, så er det masser af muligheder at vælge mellem blandt vores udvalg. Du kan nemlig både finde hvide plasthavestole og nogle i sort plast, ligesom du kan få dem i et hav af farver. Bland for eksempel brune og blå stole med havestole i grøn plast, hvis du elsker farvespil. Eller vælg én farve for et stilrent udtryk.

Plastikhavestole i flet

Hvis du drømmer om havestole i flet, så kan du faktisk få det i en vedligeholdelsesfri version. Det såkaldte polyrattan er nemlig et plastikalternativ til havestol i flettet rattan. Fordelen er, at du får alle goderne ved havestole i flet – men ingen af vedligeholdelsen.

Er det ikke nok med havestole i plastik? Du kan også finde hele havemøbelsæt, hvor du både får havebord og -stole. Sættene findes både i plastik og andre materialer, der passer godt til haven. Du kan også altid lade dig inspirere af vores havekatalog