Kurv
Kurv

Fano Sofabord 45 x 90 cm

Rundt sofabord i olieret egefinér med 3 ben i massivt olieret eg.
1.799,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Fano

Moderne, rundt sofabord

Der er noget særligt over at samles om et rundt bord? De runde former og bløde kanter skaber en hyggelig stemning, der er svær at overgå. Med Fano-sofabordet er du sikret et hyggeligt udtryk i din indretning, hvor familie og venner vil elske at samles og nyde kvalitetstid.

Naturligt udtryk i dagligstuen

Fano-sofabordet er det moderne bord, der øjeblikkeligt tilfører et moderne og lækkert udtryk til din dagligstue. Sofabordet er nemt at tilføje til din indretning - med de runde kanter og det naturlige look kan du både sætte bordet ind i din klassiske, moderne og eksperimenterende indretning.

Bordpladen er lavet af finér, der har mange gode egenskaber. Blandt andet giver finér en flot og ensartet overflade på bordet, samtidig med at bordets vægt er betydeligt lettere, end hvis bordet havde været i massivt træ.

Som nævnt er Fano-sofabordet nemt at indrette med - og på grund af bordets størrelse, er det oplagt at kombinere med andre mindre borde, hvis du har et stort hjem, der kan rumme voluminøse møbler. Fano kommer også i en mindre størrelse i samme design. Sæt de to størrelser borde sammen for et hyggeligt og sammenhængende udtryk, eller sæt træbordet sammen med et andet, mindre bord i en spændende farve, der tilfører liv til indretningen.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  90 cm
 • Højde
  45 cm
 • Vægt
  8 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben
  Ben i massiv olieret eg
 • Bordplade
  Bordplade i olieret eg finér
 • Varenummer
  1036947

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...