Kurv
Kurv

Marmor sofaborde

Produkter: 8
Produkter:8
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 8 af 8

Sofaborde i moderne marmor

Moderne marmor. Det er ikke kun et godt bogstavrim, men også i den grad sandheden om boligindretning. For marmor er moderne – og så er det også det perfekte valg til dig, der vil tilføre den moderne indretning et unikt strejf.

Her har vi samlet vores udvalg af sofaborde i marmor, og ens for dem alle er, at ingen af dem er ens; den marmorerede overflade er nemlig unik fra bord til bord. Derudover er marmor både solidt og nemt at rengøre, hvilket bestemt er en fordel, når det kommer til sofaborde, der ofte er modtager af både kagekrummer og kaffepletter. Vi anbefaler dog dig at fjerne pletter hurtigst muligt, så de ikke trænger ned i stenene.

Blandt vores udvalg finder du både sorte, hvide og farverige sofaborde i marmor, såvel som forskellige størrelser og former.

Mange marmorerede valg

Vi har et stort udvalg af sofaborde i ægte marmor og marmor-look, så der er gode chancer for at finde et marmorsofabord, der passer til din indretning.

Så hvilken løsning passer bedst til dig?

Klassiske og elegante

Marmor sofaborde i neutrale farver som sort, grå, hvid, brun og beige passer perfekt ind i en indretning, hvor der er fokus på rene linjer. For eksempel kan et brunt marmorsofabord være en elegant tilføjelse til en lys sofa.

Smæk på farverne med grønt marmor

Er sort eller hvidt marmorsofabord ikke lige din stil? Så fortvivl ej, for marmor findes helt naturligt i et væld af farver.

Særligt sofaborde i grønt marmor er populære, når stuen skal indrettes. Marmor skaber i sig selv et levende udtryk på grund af den melerede overflade, og vælger du et sofabord med en farverig marmorplade såsom grøn, er det næsten en genvej til en spændende indretning.

Runde eller skarpe kanter?

Formen på dit marmorsofabord har også noget at sige ift. udtrykket i din indretning. Vi har både runde og firkantede sofaborde i marmor. Vælg for eksempel et rundt marmorsofabord, hvis du vil bløde din indretning op, og et firkantet, hvis du vil tilføre noget kant til rummet.

Marmor og messing

Når du vælger et sofabord med marmorplade eller med marmor-look, er stellet ofte i et andet materiale, og det er også med til at påvirke stilen.

Det er er især populært med marmorsofaborde med messing- eller guldben. For eksempel er et guld stel med en hvid marmorplade en populær sofabordskombination, der tilfører et elegant udtryk til sofaområdet.

Psst... Du kan også anvende et lille marmorbord som sidebord.

Sådan vedligeholder du dit marmorbord

Da marmor er et naturmateriale, anbefaler vi du forsegler dit marmorsofabord, hvis det ikke gjort på forhånd, så fedt og andet snavs ikke kan trænge ned til stenene. Se udvalget af plejemidler på hjemmesiden.

Til daglig rengøring af et marmorbord er det nok at anvende en fugtig klud samt neutrale rengøringsmidler. Du bør ofte undgå rengøringsmidler med højt syreindhold og blegemidler, samt brugen af slibende materialer, da det kan skade sofabordet.

For at undgå pletter fra kaffe, te og syreholdige fødevarer på dit nye marmorsofabord, anbefaler vi at du bruger bordskåner. Spilder du, så tør det gerne op med det samme. Læs mere i vores plejeguide her.