Kurv
Kurv

Colmar Havebænk

Havebænk i fibercement og sortmalet FSC®-certificeret akacietræ. Da fibercement er et naturmateriale, kan der forekomme nuanceforskelle. Bænken har håndtag i hver side, så den nemmere kan flyttes rundt på terrassen eller i haven.
3.499,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Colmar

Havebænk i unikt, naturligt design

Brug en elegant bænk til at indrette dit udemiljø. Uanset om du har en stemningsfuld terrasse, en charmerende baggård eller en naturlig have, skal Colmar-bænken nok komme med en hyggelig og indbydende atmosfære. Her får du de perfekte rammer til hyggelige og afslappende stunder i haven.

Find dit favoritsted i haven

Når de skønne solstråler finder vej til haven, er der ikke noget bedre end at sidde i fred og ro og bare nyde den danske sommer. Til det formål er Colmar-havebænken det ideelle møbel. Tilføj skønne puder og bløde tæpper, og du har hurtigt det dejligste spot i haven.

Brug bænken i kombination med matchende haveskamler i fibercement, der fungerer ideelt som små borde, hvor du kan stille planter og lanterner eller have drikkevarer stående.

Colmar-bænkens ben består af fibercement, der er et stærkt, råt og naturligt materiale, der giver et rustikt udtryk i haven eller på terrassen. Hvis fibercementen får små skrammer, kan du nemt slibe dem væk, og efterbehandle bænken med voks. Blandt andet derfor er det et materiale, der holder længe, og du kan derfor nyde bænken i din have i mange år. Selve sædet er udformet i FSC-certificeret akacietræ, der er en meget hårdfør træsort, der kan holde til at stå udendørs i lang tid. Vi anbefaler dog, at du opbevarer bænken i et tørt, ventileret rum, når sommersæsonen er ovre.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Havebænke
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  160 cm
 • Vægt
  40,41 kg
 • Bredde/Dybde
  35 cm
 • Certificering
  FSC 100%
 • Ben
  Ben i fibercement
 • Sæde
  Sæde i sortmalet FSC®-certificeret akacie
 • Varenummer
  1039196

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC-certificerede produkter er din sikkerhed for, at træet i vores produkter er fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificeret skov vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig tages der hensyn til skovens biodiversitet, og sjældne og truede dyrearter beskyttes. FSC sikrer også ordentlige arbejdsvilkår for skovarbejderne og gode relationer til lokalsamfundene.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...