Kurv
Kurv

Find gaven til mors dag

Mor fortjener det bedste. Derfor skal hun selvfølgelig også have en gave til mors dag d. 14. maj. Giv hende en gave, der kan pynte i hendes hjem, og som hun kan nyde i mange år. Her er vores bud på, hvad du kan give din mor til mors dag i 2023.

Blødt tilbehør

Pyntepuder giver dit hjem sjæl og de giver din indretning et udtryk der indbyder til hygge og komfortabel afslapning. Giv din mor en pyntepude i gave til mors dag, så hun kan tilføje lidt ekstra hygge til sin indretning.

Dekorative vaser

Hvis du forkæler din mor med en buket blomster, skal hun selvfølgelig også have en flot vase at stille den i. Du kan vælge mellem vaser i de fineste farver, former og teksturer, som kan sammensættes lige, som man foretrækker, og bringe helt nyt liv og spil ind i din mors indretningen.

Sæt stemningen for selvforkælelse

Synes du din mor fortjener lidt stemning til sin selvforkælelse? Med flotte lysestager, kunstige blomster, fine drinksglas eller bløde tekstiler kan du hjælpe med at sætte stemningen for en dag til din mor med ren selvforkælelse. Forkæl hende med afstressende elementer i hendes hjem, som kan hjælpe hende med af koble af, efter en lang og travl dag.

Gaven der ikke skal byttes

Et gavekort er den oplagte gave til ham eller hende, der har alt. Med gavekortet er det nemt selv at vælge noget, der passer til hjemmet. Du kan købe et gavekort til ILVA i alle vores bolighuse. Her sørger vi selvfølgelig for, at gavekortet er flot pakket ind og klar til at blive givet i gave. Måske er du ude i sidste øjeblik? Så er det heldigt, at du også kan købe gavekort til ILVA online – nemt og hurtigt. Du bestemmer, om gavekortet skal leveres med post, på mail eller SMS.

Køb gavekort her.

Få mere inspiration til mors dag