Social ansvarlighed

Vi ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for, hvordan miljøet og menneskerne omkring os påvirkes af aktiviteterne i vores virksomhed, og anerkender at der altid er noget der kan forbedres.

Vi tager ansvar for vores kunder

Vi lægger stor vægt på sikkerhed og produktkvalitet – det er i sidste ende, selvfølgelig til gavn for vores kunder.
Vi tester selv løbende vores produkter, men stiller også store krav til vores leverandører med hensyn til test, dokumentation og certifikater.

Alle vores varer overholder den til enhver tid gældende lovgivning. Lovgivning der har en direkte betydning for vores kunderne har ekstra høj prioritet. Blandt andet har vi fokus på at nedbringe anvendelsen af farlige ftalater og kemikalier i henhold til REACH, ftalat- og fødevarelovgivning, men også at sikre bæredygtigheden igennem EU’s tømmerforordning, EUTR.

Vi tager ansvar for vores leverandører

Siden 2011 har vi, som en integreret del af vores samhandelsaftale med vores leverandører, indarbejdet en Code of Conduct , hvori vi stiller krav om ansvarlig adfærd. Overholdelse af regelsættet fra Global Compact sikres gennem kontinuerlige besøg hos vores leverandører. Vi har endnu ikke oplevet overtrædelse af de fælles retningslinjer.
(Global Compact er verdens største initiativ for virksomheders samfundsansvar og har overordnet ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption og bæredygtig udvikling).

Dyrevelfærd

Dyremishandling accepteres ikke. Vores leverandører forpligter sig kontraktmæssigt til kun at levere dun og fjer fra slagterier – altså fra fjerkræ, der er slagtet. Vi har løbende punktet på dagsordenen, når vi er i dialog med vores leverandører. Gennem kontroller, samhandelsdokumenter og leverandørbesøg sikrer vi, at vores leverandører ikke køber dun og fjer, der er plukket, mens fuglene stadig er i live.

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Shop online

  og afhent gratis i bolighus

 • Ubegrænset fortrydelsesret

  Returner dit køb når som helst

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus