Kurv
Kurv

Social ansvarlighed

Vi ønsker at tage et samfundsmæssigt ansvar for, hvordan miljøet og menneskerne omkring os påvirkes af aktiviteterne i vores virksomhed, og anerkender at der altid er noget der kan forbedres.

Vi tager ansvar for vores kunder

Vi lægger stor vægt på sikkerhed og produktkvalitet – det er i sidste ende, selvfølgelig til gavn for vores kunder.
Vi tester selv løbende vores produkter, men stiller også store krav til vores leverandører med hensyn til test, dokumentation og certifikater.

Alle vores varer overholder den til enhver tid gældende lovgivning. Lovgivning der har en direkte betydning for vores kunderne har ekstra høj prioritet. Blandt andet har vi fokus på at nedbringe anvendelsen af farlige ftalater og kemikalier i henhold til REACH, ftalat- og fødevarelovgivning, men også at sikre bæredygtigheden igennem EU’s tømmerforordning, EUTR.

Vi tager ansvar for vores leverandører 

Siden 2011 har vi, som en integreret del af vores samhandelsaftale med vores leverandører, indarbejdet en Code of Conduct, hvori vi stiller krav om ansvarlig adfærd. Hos ILVA har vi et klart budskab gennem vores Code of Conduct til vores leverandører, som beskriver vores etik overfor sociale forhold på arbejdspladsen. Amfori Business Social Compliance Initiative (Amfori BCSI), hjælper sammen med eksterne auditører, ILVA til hele tiden at forbedre sociale forhold ude hos vores leverandører. Vi vil, at vores leverandører skal leve op til vores retningslinjer beskrevet i vores Code of Conduct, da det er vores garanti for at blandt andet sociale forhold er i henhold til vores værdisæt.

Dyrevelfærd

Dyremishandling accepteres ikke. Vores leverandører forpligter sig kontraktmæssigt til kun at levere dun og fjer fra slagterier – altså fra fjerkræ, der er slagtet. Vi har løbende punktet på dagsordenen, når vi er i dialog med vores leverandører. Gennem kontroller, samhandelsdokumenter og leverandørbesøg sikrer vi, at vores leverandører ikke køber dun og fjer, der er plukket, mens fuglene stadig er i live.

Loading...