Kurv
Kurv

Nyheder til haven

Få et overblik over alle vores nyheder til haven. Uanset om du er på udkig efter loungehavemøbler, parasoller, havemøbelsæt med plads til hele familien, eller måske en masse fine krukker til de spirende planter og blomster, så finder du vores seneste nyheder inden for netop dét her på siden. 

Produkter: 101
Produkter:101
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 101

Tidens trend: Scandi-terranean 

Hver sæson bærer en ny trend eller tendens med sig, som afspejles i kollektionerne. Det gælder naturligvis også for årets sortiment af havemøbler - og tilbehør, som bærer præg af Scandi-terranean stilen. Og hvad er så Scandi-terranean? Tendensen fusionerer det enkle og funktionalistiske design fra Skandinavien med den afslappede elegance fra Middelhavsområdet. Havemøblerne får en udstråling af tidløs charme og skaber en afslappet atmosfære i enhver have eller udendørs rum. Ofte blødes det hårde aluminium op med naturlige materialer som træ, flet eller reb, og kombineret med rolige jordtoner er resultatet et solidt og harmonisk venskab mellem Norden og Middelhavsområdet. Med en blanding af nordisk enkelhed og middelhavsvarme tilføjer møblerne et stilfuldt touch til enhver udendørs indretning og inviterer til hygge og afslapning under åben himmel

Vi rykker udenfor 

Når solen begynder at kigge frem, og dagene bliver længere, er vi danskere hurtige til at benytte muligheden for at bruge vores tid udenfor i haven eller på terrassen. Her vil vi ikke gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, og du har lige så god mulighed for at skabe et afslappende og hyggeligt rum ude som inde. Med vores behagelige KORIUS loungesofa kan du selv sammensætte modulerne efter behov, så der er plads til alle i familien, eller du kan lave om på opstillingen, hvis der skulle trænge til fornyelse. Desuden er serien modstandsdygtig over for både slid, snavs og misfarvning fra solen, og der er ingen løse hynder, der skal tages ind og ud hver dag, når dagen er omme. 
Trænger din have til mere afslapning? Så er vores nyhed, ALOHA loungehvilestol, bestemt et besøg værd. Med sit aluminiumsstel, sandfarvede hynder, og lys beige polyesterreb får du et godt eksempel på et resultat af Scandi-terranean stilen. Med ALOHA loungestolen får du den bløde lænestol med udenfor, og du kan nyde solskinsdagene i et omfavnende kram af en flettet trone. Du kan med fordel placere et VIGO loungebord i fibercement ved siden af, så du altid har et sted at stille din kolde sommerdrik, når du tager en slapper. 

Det største udvalg af cafésæt 

Er det småt med pladsen, eller kunne du bare godt tænke dig at indrette dig med små, hyggelige oaser rundt om i haven, er det oplagt med caféborde og tilhørende caféstole. Her har vi i denne sæson et større udvalg end nogensinde inden for cafésæt, og uanset om du er til det helt sorte look, det grålige, naturfarvet polyrattan, eller noget helt syvende, så har vi garanteret det rette sæt til dig. De fleste af vores cafémøbelsæt er som udgangspunkt uden hynder til stolene, men du kan se vores udvalg af havehynder, hvis du har behov for ekstra siddekomfort. Er du på jagt efter et cafésæt med en mere lænestolsagtig karakter, er ARRES cafésæt et rigtig godt bud, som du kan få i både natur og sort. 

Haveborde til hele familien 

Når du vælger et havebord, er der flere vigtige overvejelser at tage højde for. Først og fremmest skal du tænke på størrelsen på dit udendørs rum og hvor mange mennesker du forventer at skulle kunne sidde omkring bordet. Skal der være fest, eller er i mange i familien, som der hver dag skal være plads til, når i rykker måltiderne udenfor, har vi naturligvis haveborde i den længere ende af skalaen. En del af vores nye haveborde fås i to forskellige størrelser som for eksempel SIGRUN havebordet, som med sin bordplade og ben i teak, findes i længderne 90cm og 145cm. Det samme gælder for bl.a. HOLLIE og DURANA, som også findes i forskellige størrelser, så du kan tilpasse dit havebord efter lige præcis dit behov. 
Derudover er materialet af afgørende betydning for bordets holdbarhed og æstetik. Træbordene har en naturlig skønhed, men kræver ofte mere vedligeholdelse end eksempelvis KALANI havebordet i aluminium, der er mere vejrbestandigt. Stil og design er også vigtige faktorer - Ønsker du et traditionelt træbord, eller foretrækker du et moderne og minimalistisk look? Der er flere ting at overveje, og du kan altid finde masser af god inspiration i vores havekatalog