Kurv
Kurv

Det populære sildebensbord
på 3 budgetter

Det populære sildebensbord er et møbel, du aldrig går fejl af, og det klæder især den skandinaviske indretningsstil. Træsamlingerne i bordpladen skaber et fint mønster, som giver lidt ekstra til indretningen i din spisestue.
Her har vi fundet det populære sildebensbord i 3 forskellige prisklasser, så du kan få stilen derhjemme og finde et sildebensbord, der passer til netop din indretning og budget.

Richmond - den prisvenlige

Det mest prisvenlige valg er et sildebensspisebord fra Richmond-serien. Her får du et spisebord med en bordplade af egefinér, der har det populære sildebensmønster, og ben i massivt egetræ.
Richmond-serien har flere forskellige muligheder i både spiseborde og sofaborde. Du kan altså selv vælge, om du foretrækker et rundt eller rektangulært sildebensbord, og om det skal være natur- eller røgfarvet træ.

Space - den mellemhøje

Med det mellemhøje budget kan du vælge Space spisebordet, som også har en sildebensbordplade i finér og ben massivt træ. Desuden har Space dekorative samlinger ved bordbenene. En detalje, der giver lidt ekstra eksklusivitet til spisebordets udtryk og design.
Space fås i to længder, som begge kan vælges i enten egetræ eller mørkt valnøddetræ.

Pinch - den luksuriøse

Det ekstra luksuriøse valg er Pinch spisebordet. Sildebensmønsteret i bordpladen er stavlimet med håndsorterede stave af egefinér og de skrå bordben er af massivt egetræ. Spisebordet har fået sat prikken over i'et med en fin kant hele vejen rundt langs bordpladen, der bryder sildebensmønsteret og gør designet ekstra skarpt.
Pinch fås i fem forskellige længder og kan vælges både i mørk-, hvid- og naturolieret træ, så der er noget for enhver smag.

Mere til spisestuen