Kurv
Kurv

Alma Loungesidebord

Lille havebord i naturfarvet polyrattan og stel i aluminium. Inkl. glasplade.
1.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Alma

Et lille sidebord med plads til det nødvendige

Når du slænger dig i haven og bare nyder livet, skal der ikke mangle noget. Derfor skal du naturligvis have et bord, der først og fremmest passer til dine loungemøbler, og som også rummer alt det mest nødvendige. Med Alma-havebordet i haven kan du blive liggende i solen uden afbrydelser - for her kan du have det mest nødvendige lige ved hånden.

Plads til den lille forfriskning

Har din have et skønt hjørne, der inviterer til afslapning og sommernydelse, i det sekund solen viser sig i haven, og temperaturen stiger? Så er Alma-havebordet oplagt til lige netop dét spot sammen med dine loungemøbler. Alma-loungemøblerne skaber de perfekte rammer for formidabel sommerafslapning, og dette sidebord giver dig muligheden for at have alt det nødvendige lige ved hånden.

Brug Alma-sidebordet i kombination med Alma-seriens øvrige loungemøbler, der passer sammen med sit charmerende og hjemmelige design. Med sættets klassiske, indbydende stil behøver du ikke meget andet for at skabe et dejligt hjørne i haven, der uden tvivl kommer til at fungere som dit favoritsted, når du skal nyde sommersolen.

Alma-loungebordet er flettet i det populære polyrattan, der har indtaget de danske haver og terrasser med stil. Og med god grund - for polyrattan er et enormt robust plastikmateriale, der holder til det meste. Selv skiftende vejr og høje temperaturudsving. Og samtidig kræver polyrattan minimal pleje og vedligeholdelse, og du kan nemt friske det op med en simpel rengøring.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungemøbler
 • Højde
  50 cm
 • Længde
  50 cm
 • Vægt
  6 kg
 • Bredde/Dybde
  50 cm
 • Incl.
  Inkl. glasplade.
 • Stel
  Stel i aluminium
 • Materiale
  Natur halvrund polyrattan
 • Varenummer
  1050294

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...