Kurv
Kurv

Lille hjørnesofa

Produkter: 40
Produkter:40
Vælg visning:
Filtreret efter
Antal personer: 2-2½
Antal personer: 3-3½
Pris
Tilpas udvalg
i
Antal personer
Viser 24 af 40
Loading...

Lille stue? Udnyt pladsen med en lille hjørnesofa

Er du på udkig efter en praktisk sofaløsning til den lille stue, kollegieværelset eller din 1-værelses lejlighed? Så er en af ILVAs små hjørnesofaer måske lige præcis det, du leder efter. Med en lille hjørnesofa kan du nemlig udnytte pladsen i rummet optimalt, så hver en kvadratmeter har et formål. Du kan for eksempel forvandle et ubenyttet hjørne til en hyggekrog med god plads til både gæster og alenetid med en god bog eller film.

Vores sortiment af små hjørnesofaer byder på et varieret udvalg af farver og stilarter, så du har god mulighed at finde en løsning der passer til dit hjem og din stil. Så gå på opdagelse i udvalget, og find den lille hjørnesofa, der skal stå hjemme ved dig.

Find små hjørnesofaer til ethvert behov

Der kan være mange grunde til at investere i en lille hjørnesofa. Måske er du på udkig efter din første sofa til den lille lejlighed eller ungdomsboligen. Måske er du flyttet i noget mindre og søger en sofa, der passer bedre til dit nye hjem. Eller måske er det teenageværelset, der skal udstyres med et hyggeligt siddeområde. En lille hjørnesofa er nemlig en praktisk løsning til alle små rum, hvor du ønsker god siddeplads.

Men du behøver ikke at have pladsnød for at investere i små, praktiske løsninger. En lille hjørnesofa kan også fungere som et supplement til den store stue, hvor du gerne vil skabe flere små hyggelige områder. Du kan også skabe ét stort siddeområde med både sofa og lænestole. Vi har ofte sofaer og lænestole i samme serie, hvis du gerne vil skabe en rød tråd i indretningen – men du kan naturligvis også dyrke kreativiteten og kombinere forskellige udtryk for en spændende og anderledes indretning.

Alene blandt vores små hjørnesofaer finder du et bredt udvalg design og stilarter, så der er noget for enhver.

Leder du efter en lille hjørnesofa i læder eller stof?

Vi vil gerne gøre det muligt for dig at indrette det hele hjem, uanset hvor stor din bolig er. Derfor sørger vi for at have et udvalg af stilarter, også blandt vores små hjørnesofaer, så du kan indrette det hjem, du drømmer om.

Blandt vores udvalg finder du derfor små hjørnesofaer med både klassiske og moderne udtryk og i forskellige materialer. Så hvad drømmer du om?

Dyrk det klassiske udtryk med en lille hjørnesofa i læder

Skal det være en lille hjørnesofa i læder? Læder er et holdbart materiale, som giver sofaen et elegant og klassisk udtryk, og derfor er det bestemt også muligt at finde en lille læderhjørnesofa. Du kan også se hele vores udvalg af lædersofaer.

Praktisk, pæn og mini hjørnesofa i stof

Blandt vores udvalg finder du også forskellige små hjørnesofaer i stof. Stofsofaer er en både pæn og praktisk løsning til små hjørnesofaer, hvor der også er små børn; det er nemlig let at rengøre. Og hvis det skal være ekstra praktisk, kan du overveje en sofa med aftageligt stofbetræk.

Skab ekstra husrum med en lille hjørnesofa med chaiselong

”Hvor der er hjerterum, er der husrum”, sådan lyder det gamle ordsprog om gæstfrihed. Og hvis du elsker gæster, men savner pladsen til at invitere dem, så kan du overveje en lille hjørnesofa med chaiselong. Denne sofatype, som også kaldes for en u-sofa, giver dig nemlig mulighed for at tilbyde rigeligt med siddepladser i selv små stuer. Så hvorfor ikke maksimere pladsen derhjemme med en minihjørnesofa?

En anden måde at udnytte pladsen til fulde i mindre hjem er med multifunktionelle møbler. Så hvis du er på udkig efter en hjørnesofa til den lille stue, kan du overveje af vælge en model, der også fungerer som sovesofa. Så er god plads til gæster både dag og nat.

Find din lille hjørnesofa billigt hos ILVA

En ny sofa er ofte en stor post i budgettet. Også selvom det er en lille én af slagsen. Af den grund synes vi, at det er vigtigt, at du får et møbel, som du kan få glæde af længe. Når du handler hos ILVA, får du derfor kvalitet til prisen, så du kommer hjem med møbler, der holder år efter år.

Vi sørger også for altid et stort udvalg af møbler til enhver pengepung, og du kan derfor også finde små hjørnesofaer i forskellige prisklasser, så der er gode chancer for at finde en, der passer til både din bolig og dit budget. Hvis du er en ægte tilbudshaj, kan du også tage et kig blandt vores sofaer på tilbud eller outletsofaer, hvor vi har et hav af gode priser.