Kurv
Kurv
Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Hvad er en skummadras?

En skummadras er opbygget af flere lag af skum. Hos ILVA finder du skummadrasser med forskellige materialer f.eks. purskum, koldskum, latex eller memory skum madras. Skummadrasser fås i flere forskellige prisklasser og kvaliteter. De er alle i god kvalitet og giver dig en god liggekomfort.

Skummadrasser former sig efter din krops vægt samt bevægelser. Dette gør, at du får optimal støtte under din nattesøvn. Skum er et blødt materiale, men hos ILVA er alle skummadrasserne i god kvalitet, og de holder derfor på sin form. Derudover er en skumgummi madras perfekt til dig, som har tendens til at fryse om natten. En skumgummi madras sørger nemlig for at holde på varmen. Hvis du derimod har tendens til at få det varmt eller svede om natten, er en springmadras bedre for dig, da den i højere grad afleder varmen.

Hvilken størrelse skal min skummadras være?

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af skummadrasser i forskellige størrelser. Du kan finde en skummadras i størrelserne 80x200 og 90x200, som passer til enkeltmandssenge. Du kan også finde skummadrasser med størrelserne 120x200 og 140x200, som egner sig til trekvartsenge. Derudover kan du selvfølgelig også finde en skummadras i 160x200 og i 180x200, som passer til dobbeltsenge.

Hvis du allerede har en sengeramme, så skal din skummadras selvfølgelig have den samme størrelse, som din sengeramme har. Mangler du både sengeramme og skummadras, så kan du altid få vejledning af vores SengeRådgivere, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse din nye seng skal have. Du kan med fordel besøge vores bolighuse, hvor flere af vores senge er udstillet og kan afprøves.

Skab et hyggeligt soverum

Når du har købt din skummadras og din seng er på plads, kan du begynde at indrette dit soverum. Du kan med få midler skabe et rigtigt hyggeligt soverum. Først og fremmest er det vigtigt med god belysning f.eks. en sengelampe. En sengelampe er god at have, når du skal læse bøger eller skabe hyggestunder. Derudover kan du skabe hygge i dit soverum ved at tilføre dekorative lysestager, et flot sengetæppe eller nogle bløde pyntepuder. Du kan ofte finde tilbud hos ILVA, så det behøver ikke koste dig alverden at skabe et hyggeligt soverum. Du kan desuden også ofte finde billige skummadrasser på vores tilbudsside.