Kurv
Kurv

Heimdal Loungebord 46 x 60 cm

Loungebord til haven med rund bordplade i fibercement og 3 ben i olieret egetræ. Bordpladen er lavet af naturmaterialer, så der kan forekomme nuanceforskelle i pladen. Findes i forskellige højder og farver.
2.499,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Heimdal

Et mindre havebord til ethvert formål

Et lille bord er altid brugbart i indretningen - også på terrassen. Heimdal-loungebordet passer ind i mange forskellige sammenhænge, og du kan uden tvivl også finde en oplagt plads til det lille bord på din terrasse. Bordets design med kombinationen af klassiske og rustikke materialer gør, at du nemt kan passe bordet ind på terrassen - uanset hvilken stil du har valgt at indrette dig med.

Indret med naturlige materialer og dynamiske former

Brug det til at placere kaffekoppen på, til at udstille en yndig blomst eller til noget helt tredje. Uanset hvordan din terrasse er indrettet, kan du helt sikkert bruge det lille, fine Heimdal-loungebord. Hvis du har det stående alene, vil det passe fint som pynt og som centrum for pyntegenstande. Men du kan med fordel også bruge det lille loungebord sammen med flere mindre borde, for at skabe et havebord med dynamisk udtryk, der rummer alt det, du behøver i sommervarmen.

Heimdal-loungebordets bordplade består af rustikt fibercement, der virkelig har indtaget de danske haver og terrasser. Og med god grund. For det er stilfuldt og giver uderummet et elegant udtryk. Og samtidig er materialet enormt praktisk at have stående udenfor, fordi det ikke kræver meget vedligeholdelse, og så er det tilmed et materiale, der holder længe. Netop derfor er et lille bord som Heimdal oplagt, når du skal indrette din terrasse eller have med skønne møbler. Desuden er Heimdal-havebordet designet med klassiske ben i olieret eg. Det gyldne egetræ giver en unik og smuk kontrast til det rustikke fibercement, og sammen får du et havebord, der løfter udtrykket på enhver terrasse.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungeborde
 • Diameter
  60 cm
 • Højde
  46 cm
 • Vægt
  17 kg
 • Certificering
  FSC 100%
 • Ben
  Ben i olieret egetræ
 • Materiale
  Fibercement
 • Varenummer
  1012856

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC-certificerede produkter er din sikkerhed for, at træet i vores produkter er fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificeret skov vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig tages der hensyn til skovens biodiversitet, og sjældne og truede dyrearter beskyttes. FSC sikrer også ordentlige arbejdsvilkår for skovarbejderne og gode relationer til lokalsamfundene.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...