Kurv
Kurv

Heimdal Loungebord 40 x 50 cm

Rundt loungebord med ben i olieret egetræ og bordplade i fibercement. Da det er et naturmateriale, kan der forekomme nuanceforskelle i pladen. Fås i flere farver og højder.
1.899,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Heimdal

Et lille bord til det mest nødvendige

Brug et lille bord på enhver terrasse og i enhver indretningsstil. Du kan bruge det lille Heimdal-havebord i mange forskellige sammenhænge, og du finder hurtigt en oplagt plads til det på din terrasse. Kombinationen af de klassiske og rustikke materialer tillader, at du kan bruge bordet på din terrasse - uanset hvilken stil du bor med.

Havebord i rustikt design og naturlige materialer

Stil kaffekoppen, en yndig blomst eller lige til det, du har behov for på det praktiske og lille Heindal-havebord. Uanset hvordan stilen er på din terrasse, kan du uden tvivl bruge et lille, fint loungebord som Heimdal.

Hvis du bruger det for sig selv, fungerer det fremragende som pynt og som centrum for smukke og iøjnefaldende pyntegenstande. Men du kan med fordel også placere det lille loungebord i en klynge med flere små borde, for at skabe et dynamisk udtryk med borde, der rummer alt det, du behøver i sommervarmen.

Heimdals bordplade består af moderne, rustikt fibercement, der har indtaget de danske haver og terrasser i stor stil. Fibercement er stilfuldt og giver uderummet et elegant udtryk. Og samtidig er materialet enormt praktisk, fordi det kræver meget lidt vedligeholdelse, og så er det samtidig et materiale, der holder længe. Derfor er et lille bord som Heimdal et oplagt valg, når du skal skabe din drømmeterrasse og -have med skønne møbler. Desuden er Heimdal-havebordet designet med klassiske ben i olieret eg. Det gyldne egetræ giver en unik og smuk kontrast til det rustikke fibercement, og sammen får du et havebord, der løfter udtrykket på enhver terrasse.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungeborde
 • Diameter
  50 cm
 • Højde
  40 cm
 • Vægt
  12 kg
 • Certificering
  FSC 100%
 • Ben
  Ben i olieret egetræ
 • Materiale
  Fibercement
 • Varenummer
  1012870

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...