Kurv
Kurv

Haveborde i fibercement

Få et industrielt touch i din have med et havebord i fibercement, der kombinerer rå elegance med minimal vedligeholdelse. Disse borde er vejrbestandige og er lette at rengøre, hvilket gør dem til det perfekte valg til din udendørs oase. Hos ILVA anbefaler vi at dække bordene til i vinterhalvåret. Udforsk vores udvalg af forskellige designs og skab et stilfuldt udendørs rum, der vil imponere i årevis.

Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Giv haven et råt betonlook med havebord i fibercement

Drømmer du om et havebord, som kan stå fremme året rundt, holde til al slags vejr og som derudover tager sig godt ud i haven? Så kan du overveje at investere i et havebord i fibercement.

Dette havebord med betonlook er en rå kontrast til enhver have, og det kræver næsten ingen vedligeholdelse. Et havebord i fibercement kan nemlig sagtens tåle at stå ude hele året, og så er det tilmed let at rengøre. Sammensæt eventuelt bordet med havestole i et vedligeholdelsesfrit materiale.

Hos ILVA har vi flere forskellige designs på haveborde med betonlook. Så der er både noget for dig, der ønsker et simpelt og råt udtryk i haven, ligesom der blandt vores runde haveborde i fibercement også findes noget for dig, der holder af elegante og bløde linjer. Du kan læse mere om vores fibercement haveborde i vores inspirerende havekatalog

Derfor er fibercement perfekt til haveborde

Hvis du kan lide den rå æstetik, som et havebord i fibercement tilfører til uderummet, så er der god grund til at vælge netop dette materiale, når du er på udkig efter havemøbler.

For det første er fibercement vandtæt, hvilket er perfekt til de danske somre, hvor varme solskinsdage af og til afløses af silende regn. Materialet er også resistent overfor slid og tåler at stå ude hele året, så du slipper for at stille havemøblerne frem og tilbage i løbet af året. Derudover vejer det meget mindre end beton, så skulle du alligevel vælge at flytte rundt på udendørsmøblerne, kræver det færre kræfter at rykke rundt på et havebord i betonlook end ét i beton.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det meget let at vedligeholde.

Sådan vedligeholder du dit havebord i fibercement

Haveborde i fibercement er som sagt meget lette at have med at gøre. Der er dog små ting du kan gøre for at holde det pænt år efter år.

  1. Rengør med lunkent vand
    Den mest enkle måde at vedligeholde det på er faktisk at tørre det jævnligt af med en klud vredet op i lunket vand. Skulle der opstå mere genstridige pletter, kan du vælge at bruge et rengøringsmiddel, der er egnet til fibercement.

  2. Dæk det til om vinteren
    Selvom et bord i fibercement uden problemer kan tåle at stå ude hele året, kan du overveje at dække det med et overtræk i vinterhalvåret, da det holder dit havebord pænere i længere tid. Blandt vores udvalg af covers finder du løsninger til forskellige havemøbler, og det er derfor let at tildække dit bord når sommersæsonen er slut, uanset om du vælger et firkantet eller rundt havebord i fibercement.

Vælger du et havebord i fibercement, får du altså et bord, der kræver meget lidt vedligeholdelse og som holder til mange gode stunder ude i haven. Hvis du vil have ekstra meget for pengene, kan du også tage et kig blandt vores tilbud. Vi opdaterer jævnlig vores udvalg, så måske dukker dit favorithavebord op til reduceret pris.