Kurv
Kurv

Havebord i plast

Oplev den perfekte fusion af funktionalitet og æstetik med vores sortiment af plasthaveborde. Plastikhaveborde tilbyder vedligeholdelsesfri glæde hele året rundt og kommer i forskellige designs og størrelser, så du nemt kan finde det ideelle match til din terrasse eller have. Med deres lette rengøring og robusthed er plasthaveborde den ultimative løsning til afslappede sommeraftener i godt selskab.

Produkter: 11
Produkter:11
Vælg visning:
Viser 11 af 11

funktionalitet og æstetik med plasthaveborde

Familien samlet på terrassen. Kolde drikkevarer på havebordet. Komfortable havestole der giver os lyst til at blive siddende og nyde aftensolen. Indretning af uderummet er efterhånden lige så vigtigt som de indvendige kvadratmeter, og her på siden finder du vores udvalg af plasthaveborde, som i sandhed forener funktionalitet og æstetik.

Måske forbinder du plastikhaveborde med lav kvalitet og de kendte hvide havemøbler, der må kasseres efter nogle få år. Haveborde i plast findes dog i mange forskellige kvaliteter, og med vores udvalg af plasthaveborde får du et vedligeholdelsesfrit havemøbel, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller æstetik. Du kan finde meget mere information om vores nonwood havemøbler i vores inspirerende havekatalog

Haveborde i plast til enhver smag

Du behøver ikke at gå på kompromis med din personlige indretningsstil, blot fordi du ønsker mindre vedligehold.

Vores udvalg byder nemlig på plastikhaveborde til enhver familie – og enhver smag. Her finder du både små runde plasthaveborde til den lille familie og større borde med udtræk til dig, der elsker at samle både familie og venner til hyggelige grillaftenener i haven. Hvis du drømmer om træhavemøbler, men gerne vil slippe for vedligeholdelsen, så er er haveborde i plast også en god løsning. Du kan nemlig få dem i det såkaldte nonwood, som imiterer træets udseende.

Uanset hvilket design du vælger, får du et modstandsdygtigt havebord, som du kan få glæde af sommeraften efter sommeraften.

Sådan passer du godt på dit plastik havebord

En af de største fordele ved plast er, at det er let at rengøre. Hvis du blot tørrer det af med en fugtig klud i ny og næ, holder dit bord sig pænt i lang tid. Ved mere genstridige pletter kan du supplere med et plejemiddel, der både renser plasthavebordet og beskytter det imod alger. Her kan du læse mere om pleje og vedligeholdelse af havemøbler.

Ud over at være let at vedligeholde, er plasthaveborde også robuste og kan derfor tåle at stå ude året rundt. Du behøver derfor hverken at bekymre dig om råd eller rust, når havebordet er lavet af plast, og så slipper du naturligvis også for at rykke havemøblerne ind om vinteren. Du kan dog eventuelt overveje at dække bordet med et overtræk.