Kurv
Kurv

Nonwood havebord

Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:
Filtreret efter
Materiale (Bordplade): Glas
Materiale (Bordplade): Plastik / Gummi
Materiale (Bordplade): Polyrattan
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Bordplade)
Loading...
Loading...

Praktiske nonwood haveborde

Hvis din sommer skal stå på afslapning i haven, så er et havebord i nonwood måske lige noget for dig. Nonwood er nemlig et robust plastmateriale, der ligner træ, men uden den vedligeholdelse, der følger med at have træhavemøbler. I stedet kan du bruge tiden på at nyde de varme sommerdage i godt selskab omkring dit nye havebord.

Og uanset hvor mange I skal sidde omkring bordet, er det muligt at finde et, der passer til jer. Vi har nemlig alt fra modeller med udtræk til runde haveborde i nonwood. Så der er noget for enhver smag, behov og have. Du kan naturligvis også finde masser af andre vedligeholdelsesfrie havemøbler i ILVA, så du for eksempel kan supplere din afslappende sommer – og dit nye nonwood havebord – med vedligeholdelsesfrie havestole.

Mange fordele ved at vælge havebord i nonwood

Overvejer du at investere i et nonwood havebord? Her er tre gode grunde til at vælge netop dette materiale til dit havebord:

  1. Vedligeholdelse af nonwood haveborde
    Materialet ligner træ, men har stort set ingen af den vedligeholdelse, der følger med træmøbler. Du kan med fordel stille dit nonwood havebord et tørt sted om vinteren og vaske det med sæbe og vand, når det trænger. Mere vedligeholdelse kræver det ikke.
  2. Lang levetid
    Plastik er billigt og let at vedligeholde, og det gør det til et populært materiale til havemøbler. Men plastisk findes i forskellige kvaliteter, og haveborde i nonwood, som er et ekstra stærkt plastikmateriale, har en langt længere levetid end for eksempel billigere haveborde i plastik.
  3. Findes også i en mere bæredygtig version
    Blandt vores udvalg finder du både det klassiske nonwoodmatriale, polywood, som er fremstillet af plast, hvilket sikrer den lange holdbarhed og minimale vedligeholdelse. Men du behøver ikke at gå på kompromis med bæredygtigheden, hvis du vil have et robust og vedligeholdelsesfrit havebord. Blandt vores udvalg finder du nemlig også borde i det FSC®-certificerede duraboard, et blandingsprodukt, der hovedsageligt består af FSC®-certificeret eucalyptussavsmuld og plast.

Saml familien omkring et rundt nonwood havebord

Er du på udkig efter et havebord, der liger at det er i træ, men uden besværet? Hvad med at vælge et nonwood havebord i brun? Eller er du til mørke farver, så kan du overveje et gråt eller sort havebord i nonwood.

Du behøver nemlig ikke at gå på kompromis med dine havebordsdrømme, selvom du ønsker mindre vedligeholdelse. Blandt vores udvalg af nonwood haveborde kan du både finde forskellige former og farver, så du kan få det lige som du vil have det.

Det er for eksempel blevet populært med runde spiseborde, hvor alle kan se hinanden i øjnene under middagen. Så hvis du leder efter et ovalt eller rundt havebord i nonwood, så er der gode chancer for at finde det her på siden. Skal der være plads til ekstra gæster, kan du også vælge et nonwood havebord med udtræk.

Find også nonwood haveborde på tilbud

Nonwood er både et holdbart og tæt på vedligeholdelsesfrit materiale, som gør det til en god investering. Men hvis du vil have ekstra meget for pengene, kan du også gå på opdagelse efter et nonwood havebord blandt vores tilbud. Her kan du også finde mange andre gode priser på havemøbler under vores tilbud til haven.

Husk også, du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi dit lokale bolighus, hvis du har spørgsmål til dit køb af nonwood havebord eller nogle af andre møbler.