ILVA Trend

ILVA har siden 1961 givet sine kunder mulighed for at sige farvel til forudsigeligheden i deres indretning. For ILVAs særlige tilgang til boligindretning har altid haft det formål at give alle chancen for at sætte et personligt præg på deres bolig – uden at blive ruineret. ILVA lancerer nu en helt unik designet kollektion af toneangivende møbler og boligtilbehør. Navnet er ILVA® Trend og der lanceres en ny kollektion fire gange om året. Formålet med ILVA® Trend er at omfavne nye tendenser og stilretninger og give alle mulighed for at sige farvel til forudsigeligheden!


Tilmeld dig ILVAs nyhedsbrev og modtag inspiration direkte i din indbakke


Køb de nyeste trends og tendenser hos ILVA

Hos ILVA er vi vilde med møbler og boligindretning! Vi elsker at følge de nyeste trends - og vi elsker at give dig inspiration og de nyeste tendenser, så du kan skabe dit helt eget udtryk i dit hjem. Vi tror på, at det skal være nemt og inspirerende at møblere sin bolig med nyt design og nye stilretninger i en kvalitet, der altid er højere end prisen. Derfor har vi lanceret ILVA Trend®.

ILVA Trend® er vores kollektion af toneangivende møbler og boligtilbehør, der skal stimulere kreativitet og give plads til det kantede og anderledes. Med andre ord siger vi farvel til det trygge og sikre og byder fornyelse og forandring velkommen i interiør og indretning. Med ILVA Trend® er vi hele tiden med på beatet med kollektioner af nytænkende og trendy bolignyheder, der kun kan findes hos os i ILVA.

ILVA Trend® lanceres fire gange om året med en ny kollektion, så du kan få de nyeste, danske og internationale tendenser direkte ind i dit hjem. Så bliver det ikke nemmere at følge med i tidens hotteste trends – uanset om det er til indretning i stuen, spisestuen, soveværelset eller i resten af din bolig. Bliv udfordret i vores univers af inspiration og find derefter nyhederne i vores ILVA Trend® kollektion.

Mød Mads Arlien-Søborg – manden, der finder inspiration til din boligindretning

Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert, og han har de sidste mange år været kendt som manden, der ved alt om mode, livsstil og design. Vi har teamet op med Mads, og han hjælper os med at forudse sæsonens trends og tendenser, så vi med ILVA Trend® kollektionen kan give dig den nyeste og bedste inspiration i vores bolighuse eller online. Skab f.eks. den klassiske, nordiske stil med Nordic Nature eller få et ultramoderne udtryk med simple konstruktioner i Simple Construction kollektionen.

Med ILVA Trend® adopterer vi de nyeste tendenser og får produkterne hurtigt i butikkerne, så den nye mode står klar til dig. Lige fra sofaer og sofaborde til spiseborde og boligtilbehør. ILVA Trend® finder de små temaer, der kan matches og kombineres på kryds og tværs, så du kan skabe dit helt eget personlige udtryk. For som Mads siger: ”I bund og grund handler det om at skabe sin helt egen stil.”