Kurv
Kurv
Loading...

Skab plads til hygge og afslapning
med loungehavemøbler

*Gælder ikke FUND, Fast Pris og i forvejen nedsatte varer 

ILVA

Sommerdrømme

Nyheder til haven 

Havekatalog 2023


I 2023 er vi inspireret af den rå, nordiske natur i indretningen af uderummet. Kollektionen består af havemøbler i naturmaterialer, som træ i dets mest naturlige form, med knaster og årer, og en neutral, afdæmpet farveskala med sarte kontraster i offwhite, taupe, beige og grå. Det rå og naturlige komplementeres af håndlavede, veludførte detaljer og rene linjer for at skabe en afdæmpet enkelthed i indretningen af dit uderum.

Oplev hele kollektionen af havemøbler til sommeren 2023 i kataloget her.

Møbler og boligtilbehør til det moderne hjem


Trænger din stue til nye møbler? Eller drømmer du om at skabe et hyggeligt loungeområde på terrassen? Uanset om du er på udkig efter møbler til dine inde- eller udeområder, så har du gode chancer for at finde dem hos ILVA.

Vi har et stort udvalg af møbler til hele din bolig. Gå på opdagelse i vores udvalg af sofaer, bliv inspireret blandt vores boligtilbehør, vælg mellem masser af havemøbler eller skab rammerne for en god nattesøvn med en ny seng fra Danmarks største udvalg.

Hos ILVA elsker vi desuden at forkæle vores kunder med ekstra gode priser på spiseborde, spisebordsstole, lænestole og meget mere, så hold endelig også øje med vores tilbudsside, hvor der ofte er mange penge af spare på kvalitetsmøbler.

Bolignyheder

HOS ILVA

Et levende og inspirerende boligunivers


Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem, og derfor har vi gjort vores bedste for at skabe et levende og inspirerende boligunivers. Og uanset om du er til møbler i et stramt og tidløst design eller til de nyeste boligtrends og tendenser, har vi helt sikkert de rette møbler til dig.

Gå på opdagelse på egen hånd i vores online møbelunivers, eller hent inspiration til din indretning i vores inspirationsunivers, hvor vi løbende guider dig til at skabe et hjertevarmt hjem. Her kan du blive opdateret på tidens trends og få brugbare indretningstips.

Vil du inspireres her og nu? Herunder finder du et udvalg af vores populære blogindlæg:

Populær inspiration

Konkurrence

Møbler i holdbart design og høj kvalitet


Hos ILVA synes vi, at det er vigtigt, at du bliver glad for dine nye møbler i mange år. Derfor er det både vigtigt for os, at vores kollektioner følger tidens trends, og at de er i en ordentlig kvalitet, som holder år efter år.

Vores store indkøbsteam har til opgave at sikre et godt sammenspil mellem kvalitet, design og priser på de produkter, der bliver en del af vores sortiment. Her spiller bæredygtighed en central rolle, og vi udvælger materialer med omhu, herunder FSC®-certificerede materialer.

Sådan tager vi både ansvar for vores egen produktion og gør det let for vores kunder at vælge nye og moderne møbler med omtanke.

Find nye møbler i dit lokale bolighus


Hos ILVA finder du et stort udvalg af møbler, som kan pifte din indretning op. Hvis du er i tvivl om, hvilket møbel fra hjemmesiden, som du skal vælge, så er du altid velkommen til at besøge os i vores bolighuse. Her kan du få en snak med en af vores mange dygtige medarbejdere, som står klar til at vejlede dig.
Derudover finder du også et større sortiment i vores bolighuse, end du gør på hjemmesiden. Vi har mere end 40 bolighuse fordelt i hele landet, så der er gode chancer for at finde en ILVA nær dig.

Velkommen hos ILVA

Loading...