Kurv
Kurv

*Gælder ikke Fast lav pris, lyskilder, plejemidler og i forvejen nedsatte varer

Vi er ved at gøre klar til forårets nyheder og sælger derfor udstillingsmodeller med besparelser på op til 70%. Se udvalget af møbler til ekstra nedsat pris i dit nærmeste bolighus.

Find nærmeste bolighus

søger du

Hvilken kategori

Møbler og boligtilbehør til det moderne hjem

Trænger din bolig til nye møbler? Eller drømmer du om at skabe en hyggelig spisestue? Uanset om du er på udkig efter møbler til din stue eller spisestue, så har du gode chancer for at finde dem hos ILVA.

     
Vi har et stort udvalg af møbler til hele din bolig. Gå på opdagelse i vores udvalg af sofaer, bliv inspireret blandt vores boligtilbehør, vælg mellem masser af havemøbler eller skab rammerne for en god nattesøvn med en ny seng fra Danmarks største udvalg.

Hos ILVA elsker vi desuden at forkæle vores kunder med ekstra gode priser på spiseborde, spisebordsstole, lænestole og meget mere, så hold endelig også øje med vores tilbudsside, hvor der ofte er mange penge af spare på kvalitetsmøbler.
    

Et levende og inspirerende boligunivers

Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem, og derfor har vi gjort vores bedste for at skabe et levende og inspirerende boligunivers. Og uanset om du er til møbler i et stramt og tidløst design eller til de nyeste boligtrends og tendenser, har vi helt sikkert de rette møbler til dig.

Gå på opdagelse på egen hånd i vores online møbelunivers, eller hent inspiration til din indretning i vores inspirationsunivers, hvor vi løbende guider dig til at skabe et hjertevarmt hjem. Her kan du blive opdateret på tidens trends og få brugbare indretningstips.

Vil du inspireres her og nu? Herunder finder du et udvalg af vores populære blogindlæg:

Populær inspiration

Design din unikke sofa
Vælg selv form, farve og struktur

Se mere

Stof- og læderkollektion
Mere end 60 forskellige nuancer

Se katalog

Møbler i holdbart design og høj kvalitet

Hos ILVA synes vi, at det er vigtigt, at du bliver glad for dine nye møbler i mange år. Derfor er det både vigtigt for os, at vores kollektioner følger tidens trends, og at de er i en ordentlig kvalitet, som holder år efter år.

Vores store indkøbsteam har til opgave at sikre et godt sammenspil mellem kvalitet, design og priser på de produkter, der bliver en del af vores sortiment. Her spiller bæredygtighed en central rolle, og vi udvælger materialer med omhu, herunder FSC®-certificerede materialer.

Sådan tager vi både ansvar for vores egen produktion og gør det let for vores kunder at vælge nye og moderne møbler med omtanke.

Find nye møbler i dit lokale bolighus

Hos ILVA finder du et stort udvalg af møbler, som kan pifte din indretning op. Hvis du er i tvivl om, hvilket møbel fra hjemmesiden, som du skal vælge, så er du altid velkommen til at besøge os i vores bolighuse. Her kan du få en snak med en af vores mange dygtige medarbejdere, som står klar til at vejlede dig.
Derudover finder du også et større sortiment i vores bolighuse, end du gør på hjemmesiden. Vi har mere end 40 bolighuse fordelt i hele landet, så der er gode chancer for at finde en ILVA nær dig.

Velkommen hos ILVA