Kurv
Kurv
Produkter: 80
Produkter:80
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 80

Sengegavle oser af luksus

Selvom madrassen, dynen og puden er de tre vigtigste ingredienser for en god nattesøvn, så skal man ikke underkende en god sengegavl. Der er ikke noget som at sidde behageligt og læse en god bog inden sengetid. Efter en lang dag på arbejdet er det vigtigt at koble af med en fængende roman, som kan aflede tankerne fra morgendagens gøremål. Hvorfor sidde med ryggen mod en kold væg, når du kan sidde behageligt op ad en blød og lækker sengegavl? Samtidig vil sengegavlen også skåne din væg og derved holde den pæn i længere tid. Så en sengegavl er fyldt med fordele og er derfor alle pengene værd, hvis du spørger ILVA.

Ikke nok med, at sengegavle er smarte, så er de også ret dekorative. Ordet ”sengegavl” kan lyde gammeldags, men faktisk er det en vigtig del af den moderne indretning af soveværelset. En sengegavl oser af luksus og gør sengen mere indbydende. I selskab med et strikket sengetæppe og pyntepuder i sarte farver, er sengegavlen den sidste finish i den stilsikre indretning.

Sengegavlen er prikken over i’et

En sengegavl er toppen af kransekagen. Hvis der er noget, som kan fuldende et rum, så er det detaljerne. Uanset hvad du står og mangler til soveværelset, så har ILVA det med sikkerhed. Det giver dig rig mulighed for at gennemføre indretning af dit soveværelse ned til mindste detalje. Det gælder, hvad enten du er til den romantiske stil, eller om du er mere til det klassiske og minimalistiske. Udvalget af materialer strækker sig fra hør til rustikt egefiner, hvor det fælles nøgleord er slidstærk kvalitet.

En god nattesøvn kan hurtigt blive en dyr affære. Sengeben, sengeramme og det helt rigtige sengetøj løber hurtigt op, inden man får set sig om. Vil du ikke frem med den store pengepung, kan ”Everyday low price” komme dig til undsætning. ”Everyday low price” er nemlig en linje af møbler, møbeltilbehør og pynt til alle husets rum, som har en fast lav pris. Kvaliteten og designet er stadig i top, men til en pris, som alle kan være med på. Du får mere for pengene. På den måde giver det lidt luft i budgettet, så du kan slå dig løs i andet tilbehør til seng og soveværelse.

Vi er eksperter i både senge og tilbehøret dertil

De fleste sengegavle skal enten monteres til sengen eller til væggen. Det sikrer stabiliteten. Det er derfor vigtigt, at du har styr på, om sengegavlen kan monteres til din seng. Er du i tvivl, er du mere end velkommen til at komme forbi din lokale ILVA. Her har vi nemlig et hold af eksperter, som står klar til at rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål.