Stilfuld opbevaring til spisestuen

27. jun 2019

Hvis du er en af dem, der ønsker et ryddeligt hjem, så kræver det også, at du har et sted, hvor du kan opbevare dine ting. Der kan være ting, som du ønsker at vise frem og andre, som du allerhelst vil lægge ned i en skuffe. Uanset om du bor stort eller småt, giver vi dig her vores bud på, hvordan du nemt kan lade opbevaring være en del af din indretning på en flot og praktisk måde på én gang.

Vitrinen

Der er bare en vis charme over et vitrineskab, og er du en af de heldige, som har plads, bør du anskaffe dig et! Her har du muligheden for at opbevare de smukke ting, som du nødvendigvis ikke bruger hver dag, men som du samtidig ønsker, andre ser. Vitrineskabene viser elegant dit flotte stel frem på en diskret måde, men det også her du kan opbevare andre pynteting, som dine yndlingsbøger, vaser og en ide er endda at lade en hylde fungere som et barbord. På den måde kan du nemt kombinere det smukke ved vitrinen med det praktiske.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Hylden til væggen

Mulighederne er mange, hvis du ønsker en hylde eller vægreol til opbevaring af dine ting. Er pladsen trang, kan en simpel opsætning være en god ide. Sådan en opsætning kunne bestå af en enkelt eller to hylder, som er forskudt af hinanden. Suppler evt. din simple opsætning med et mindre billede eller en hængepotte med en smuk plante i. Har du derimod masser af vægplads, kunne du lade en større reol være det dominerende element for din opbevaring. Hylden eller vægreolen er en oplagt mulighed til at opbevare smukke pynteting og blomster i flotte krukker på.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Skænken

Skænken et perfekt møbel til dig, som foretrækker at opbevare dine ting og sager, hvor andre ikke kan se dem. Skuffer og skabe gør det nemt at gemme de kedelige ting væk. Samtidig kan du skabe stemning i rummet ved at lade en smuk vase og et par fine lysestager stå fremme på skænken. På den måde løser møblet alle dine opbevaringsbehov, og kan være med til at fuldende din indretning.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Skab ordentlig opbevaring i dit hjem

Se alle skænke her

Se alle vitriner her

Opbevaring i opbevaring