Kurv
Kurv

Stilfuld opbevaring til spisestuen

Er du en af dem, der ønsker et ryddeligt hjem? Så er der brug for, at du har et sted, hvor du kan opbevare dine ting. Der kan være ting, som du ønsker at vise frem og andre, som du allerhelst vil lægge ned i en skuffe. Uanset om du bor stort eller småt, kan du sagtens finde en opbevaringsform, som passer til dine behov. 

Vitrineskabet 

Der er masser af charme ved et vitrineskab, og det har så mange muligheder. Her er der mulighed for, at du kan placere dit smukke service eller flotte glas, som du måske ikke bruger til hverdag, men stadig gerne vil kigge på. Der er også mulighed for, at du kan blande tingene i vintrineskabet, som nødvendigvis ikke passer sammen. På den ene hylde kan du have glas, på den anden kan du have nogle bøger, og på den tredje hylde kan du have nogle vaser eller figurer til at stå. Vintrineskabet kan også nemt bruges som et barskab, hvor du kan se, hvad du har af flasker og have glas, der passer til stående sammen med. Så kan du hurtigt lave lækre drinks til dig og dine gæster. 

Hylden til væggen

Med en eller en hel hyldesektion er der mange muligheder. Hylder er gode til opbevaring, som du kan stille nogle kasser på til dine ting. Hylder er også dekorative, og du kan nemt få sat dit eget præg på din indretning med flotte hylder. Placer hylderne i din stue og til en vase og en flot plante på, og det får et dejligt udtryk. Du kan også nemt bruge en hylde praktisk ved at hænge den i en god højde ved din hjemmearbejdsplads, hvor du kan stille ting på, som der ikke er plads til på dit skrivebord.

Skænken

Skænken er et perfekt møbel, som du kan tilføje til dine stue -eller spisestueindretning. I en skænk har du god opbevaringsplads, hvor det, du ikke bruger til hverdag kan opbevares samtidig med, at det aldrig er for langt væk. Udover at være praktisk god, bidrager en fin skænk også til den gode stemning og tilføjer noget ekstra charme i dit hjem. 

Opbevaring til dit hjem